Angela Merkel a tremurat pentru a treia oară într-o LUNĂ dar insistă că totul e BINE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Angela Merkel continuă să mintă, ceea ce poate avea un impact grav asupra vieților a sute de milioane de oameni. Șefa guvernului de la Berlin a tremurat iar incontrolabil la un eveniment public. De data aceasta, în timp ce îl primea pe noul ei omolog finlandez, Antti Rinne.

Potrivit presei germane, tremurul i-a afectat tot corpul Angelei Merkel și a durat peste un minut. Premierul Finlandei i-a aruncat câteva priviri foarte curioase cancelarului german.

În timpul conferinței de presă, Angela Merkel a vorbit public despre cele întâmplate. Până acum, a lăsat mai mult purtătorii de cuvânt, care au dat declarații laconice.

„Sunt bine, sunt într-o fază în care înțeleg ce s-a întâmplat la întâlnirea cu președintele Zelinski al Ucrainei. Această fază nu s-a terminat dar am înregistrat progrese. Sunt foarte bine, nu este niciun motiv de îngrijorare” a spus șefa executivului de la Berlin.

Merkel, omul bolnav al Europei! Cancelarul Germaniei își ASCUNDE boala!

Purtătoarea de cuvânt a Guvernului nu a vrut să dea nicio informație despre starea de sănătate a Angelei Merkel, a scris BBC.

Problema nu mai este una personală, ci una politică. În calitatea ei de lider de la Berlin, Angela Merkel este unul dintre oamenii care fac jocurile în politica europeană. S-a văzut asta foarte clar în negocierile pentru desemnarea noii garnituri de lideri europeni că jocurile se fac între Berlin și Paris.

Angela Merkel insistă că nu are probleme și că poate lua decizii. Dar, dacă nu știm de ce boală suferă, de unde știm că așa e?

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Decizie DEFINITIVĂ în cazul SORINEI! Fata PLEACĂ din România!
Magistrații de la Curtea de Apel Craiova au luat o decizie definitivă în dosarul ”Sorina”, ...