DĂNCILĂ: ”PREȘEDINTELE dă senzația că rezultatele bune ale PREȘEDINȚIEI CE i se datorează, ceea ce nu e corect”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă astăzi dimineață în studioul DC News. A vorbit despre rezultatete bune ale președinției CE și la multitudinea de capitole de negociere închise de România. I-a reproșat președintelui Iohannis că nu a cooperat cu Guvernul României pe durata preşedinţiei României, dar acum consideră că rezultatele bune i se datorează.

Citește și: PSD invocă exemplul OLANDEI în cazul GRECO: Fără consens între magistrați, nu facem nimic!

„Domnul preşedinte ştia de la început stadiul pregătirii pentru preluarea preşedinţiei. Am avut o discuţie cu domnul preşedinte înainte, i-am explicat că suntem pregătiţi, că ştim ce dosare vor fi finalizate şi că vom prelua din mers, că ştiu cum funcţionează instituţiile europene, dar totuşi a ieşit cu acele afirmaţii care efectiv au adus un prejudiciu de imagine şi cred că nu a fost corect. Am văzut că domnul preşedinte a fost mulţumit de felicitările pe care le-a primit, dar în acelaşi timp dânsul nu a cooperat cu Guvernul României pe durata preşedinţiei României.


nbsp;

citește și: Posibilul CANDIDAT al PSD la președinție poartă mesajul: #insistpentruRomania

Domnul preşedinte a vorbit despre rezultatele preşedinţiei ca şi cum dânsul ar fi contribuit la aceste rezultate, dar este important că din acest examen, România a ieşit întărită şi că are susţinerea şi admiraţia statelor membre. Preşedintele nu a avut multe implicaţii, dar acum dă senzaţia că rezultatele bune i se datorează, ceea ce nu mi se pare corect”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

A vorbit despre mutarea Ambasadei României la Ierusalim. În interiorul guvernului s-a lucrat la un Memorandum. Urmează ca președintele să fie de acord, a mai spus premierul.

Relația foarte bună cu Israel nu exclude o relație foarte bună cu țările din Golf, a mai spus premierul.

Bogdan Chireac a făcut o ironie ”deși sunteți femeie.”

Premierul crede că țările arabe pot face mari investiții în România.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă nu exclude să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale: Dacă partidul îmi va cere, nu voi face pasul înapoi
Premierul Viorica Dăncilă, prezent în studiourile DC NEWS, a declarat joi că nu exclude să ...