CAZUL SORINA / PROCURORUL GENERAL: ”tot ce am făcut este în interesul COPILUI. Sunt și eu TATĂ”

Marius Ghilezan ACTUALITATE Uncategorized

Instanța Curții de Apel Craiova a respins ceerea de revizuire a adopției SORINEI, formulate de procurorul general interimar Bogdan Licu.

Citește și: PROCURORUL GENERAL: Familia care a crescut-o pe Sorina este încă în termenul legal pentru adopție

Licu s-a ferit să comenteze decizia instanței, iar pe de altă parte așteaptă o altă hotărâre care trebuie să vină de la Judecătoria Slatina, în cazul micuței din Baia de Aramă:

”Voi respecta hotărârea judecătorească de ieri, care nu este supusă căilor de atac. Rămâne acea cerere de ordonanță președințială, care este în acest moment la Judecătoria Slatina. Nu știu să se fi dat termen în acest caz. În toate demersurile pe care le-am făcut am mizat pe o decizie favorabilă, pentru că altfel nu aș fi făcut aceste demersuri. Tot ce am avut în vedere, în principal, a fost în interesul copilului, iar tot ce am făcut am făcut cu bună credință” a declarat Bogdan Licu, vineri dimineața, la Parchetul General.

”Nu am vrut nimic altceva decât să respect legea și să-mi fac datoria. Vă mulțumesc dvs., celor din presă că ne semnalați astfel de cazuri. Am luat la cunoștință din presă de acest caz (cazul Sorina – n.r.), l-am analizat în zilele acelea de weekend și legea m-a obligat să nu fiu spectator, deci nu am făcut nimic altceva decât să aplic legea și să-mi îndeplinesc sarcinile de serviciu”, a mai spus el.

Citește și: Decizie DEFINITIVĂ în cazul SORINEI! Fata PLEACĂ din România!

Licu, cerere pentru asistență psihologică

”Acea cerere care se află pe rolul Judecătoriei Slatina nu urmărește nimic în plus față de ce am făcut până acum decât ca acel copil, Sorina, să beneficieze de o consiliere psihologică pe durata a trei luni înainte de a pleca din țară. Eu, ca procuror general și ca om, aș fi foarte mulțumit dacă acel copil ar beneficia de asistență psihologică care să aibă loc în România, într-o limbă pe care ea o cunoaște și, astfel, atunci când va pleca din țară să fie împăcată cu situația în care se află. Nu m-a interesat nimic altceva, nu campanii, nu altceva, astea le-am tot auzit. Ci interesul copilului. Sunt și eu tată și nu puteam să stau și să aștept”, a mai precizat el.

Procurorul general interimar Bogdan Licu a evitat să dea un răspuns exact atunci când a fost întrebat dacă va candida la ocuparea funcției de procuror general atunci când se va declanșă procedura oficială. ”Nu fug de presă. Vom discuta atunci. Este prematur”, a încheiat el declarațiile de presă de vineri dimineață, de la Parchetul General.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Laura Codruța Kovesi luptă singură în ”competiția” pentru Parchetul EUROPEAN
Candidatul francez la șefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, s-a retras din această competițe, după ce ...