Elogii de la specialiști și jurnaliști pentru SIMONA HALEP

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL SPORT

Wimbledon: Hail Halep! Românca a devenit cea mai recentă campioană a noastră după ce a bătut-o pe Serena Williams scor 6-2 6-2 grație unei performanțe magice

John McEnron, triplu câștigător la Wimbledon: Sunt șocat. Categoric ea este un atlet fabulos și, în acest moment al carierei, este superioară. Dar nu credeam că o poate intimida pe Serne Williams așa cum a făcut-o astăzi. Halep a jucat mai bine decât ea, complet și categoric. Nici măcar nu a fost un meci. Doar de câteva ori în viață te simți atât de concentrat și hotărât, acum a fost unul dintre acele momente.

Tracy Austin, dublă câștigătoare de turneu de Mare Șlem: Am văzut un tenis incredibil din partea Simonei Halep. S-a băgat, mental, într-o bulă, și nu s-a gândit la cum o să se termine meciul. A spus că este un an de relaxare. Chiar a ridicat mult din presiunea care era pe ea.

Virginia Ruzici, câștigătoare Rolland Garros: A avut un declic atunci când a pierdut Open-ul francez. De parcă s-a trezit ceva în ea, ambiția.

Russell Fuller, corespondent de tenis BBC: Nu cred că cineva se va simți dezamăgit că au fost doar 56 de minute de tenis deoarece am văzut astăzi una dintre marile finale ale tuturor timpurilor de la Wimbledon

WTA: A fost un meci perfect pentru Halep, care a avut doar trei greșeli neforțate în două seturi și a câștigat patru din cinci break-uri

CNN: Simona Halep a devenit prima româncă învingătoare la Wimbledon când a neutralizat-o pe Serena Williams, scor 6-2 6-2 în ceea ce a fost una dintre cele mai bune performanțe din finală din istoria recentă a turneului. Williams a pierdut a treia finală de Mare Șlem la rând, o premieră în cariera ei. Sportivitatea și recuperările Simonei Halep au destabilizat-o pe Williams și au făcut ca jucătoarea cu cel mai bun serviciu din istoria tenisului a reușit doar doi ași.

The Guardian: Simona Halep a jucat o finală aproape fără cusur și a devenit prima româncă victorioasă la Wimbledon. Simultan, a stricat ocazia ca Serena Williams să obțină al 24-lea titlul de Mare Șlem din carieră, egalând astfel recordul. Acest vis pare din ce în ce mai improbabil pe zi ce trece.

The Telegraph: Simona Halep a făcut un joc superb în prima ei finală de la Wimbledon ca să câștige titlul și să o lase pe Serena Williams să aștepte iar titlul 24. Ducesele de Cambridge și Sussex au stat în primul rând în Loja Regală. Cea din urmă dorea cu ardoare ca prietena ei Williams să câștige. Dar a fost ziua lui Halep, românca având nevoie doar de 56 de minute ca să alerge la victorie, căzând în genunchi când ultimul rever al lui Williams a lovit fileul.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
THE GUARDIAN: Serena Williams aduce un omagiu micului ”centru de putere” Halep
Serena Williams a negat că au lăsat-o nervii sau presiunea celor 24 titluri de Grand ...