VIDEO / Cum arată fața lui DAN ALEXA după croșeul de dreapta al Anei Maria Prodan?

Andrei Marcu Uncategorized

Ana Maria Prodan, obișnuită să fie nr. 1 în presa tabloidă, de supărare pe unele transferuri nereușite și probabil pentru că i-a luat Simona HALEP caimacul, s-a năpustit asupra lui dan alexa, la puţin timp după finalul meciului Astra-Botoșani 2-2 și i-a tras un croșeu de dreapta lui DAN ALEXA. Incredibilul moment, potrivit presei tabloide, a fost imotalizat de cameramanul Pro X.

Cum s-a ajuns aici?

Impresarul, care printre alţii îl manageriază şi pe Alexa, s-a urcat la un moment dat în maşină şi părea gata să plece de la stadion. Dăduse declaraţii despre jucătorii pe care i-ar putea aduce la Astra, care este suma oferită de Gigi Becali pentru Florin Ştefan etc. Numai că la un moment dat a coborât din maşină şi a intrat în club după. Acolo, în dreptul liftului s-a întâlnit cu antrenorul Astrei, căruia i-a tras un pumn în faţă. Croşeul de dreapta în toată regula, scrie Digisport.ro.

Anamaria Prodan i-a tras un pumn lui Dan Alexa

Scena loviturii a putut fi văzută de toată lumea de afară.

După câteva zeci de minute pe care cei doi le-au petrecut în club, au ieşit în faţa presei, iar Alexa a surprins pe toată lumea cu declaraţia oferită pe cameră.

Ce s-a întâmplat? Nimic. Am vorbit de jucători, avem probleme foarte mari de lot şi cam asta e. Haideţi să fim serioşi, am citit şi eu, de asta şi vreau să vorbesc acum. Ce naiba? Să fim serioşi Altceva? De fotbal, ceva?„, a încercat Alexa să treacă pe lângă subiect.

 

ANA MARIA PRODAN: ”Sunt obișnuită să fiu nr. 1 și am simțit că îmi ia fata Halep”

 De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu ma interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă și vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim plan. Sunt obișnuită să fiu nr. 1 în presă și în sport și am simțit că îmi ia fața Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul… glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ADEVĂRATA semnificație a zilei de 14 iulie, ascunsă de Franța! Știi care e?
Contrar părerii generale, pe 14 iulie nu este celebrată doar căderea Bastiliei. În 1880, când ...