THE GUARDIAN: Serena Williams aduce un omagiu micului ”centru de putere” Halep

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Serena Williams a negat că au lăsat-o nervii sau presiunea celor 24 titluri de Grand Slam sau că au avut de a face cu uimitoarea înfrângere, 6-2, 6-2, în meciul cu Simona Halep.  Williams a făcut 26 de erori neforțat, în timp ce Halep doa 17. După titlul de la Australian Open din 2017 a pierdut trei finale. Cu toate acestea, a apreciat drept strălucitoare evoluția adversarei românce, care i-a provocat una dintre cele mai mari înfrângeri din cariera sa.

Citește și: Simona HALEP intră în legenda tenisului mondial. CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON 2019. A făcut istorie pentru ROMÂNIA

Cu toate acestea, a spus că adversara sa româncă a fost strălucitoare. Aceasta i-a a provocat una dintre cele mai mari înfrângeri ale carierei sale. „Cred că adversarul meu a jucat incredibil. Când cineva joacă atât de luminos, nu prea poți face nimic. Trebuie doar să înțelegi că a fost ziua ei. Williams s-a declarat impresionată de tenacitatea ei, de capacitatea ei de a-și îmbunătăți jocul de fiecare dată, de abilitatea ei de a găsi putere. ”Nu o poți subestima. E ca un mic centru de putere” – a mai spus Serena.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Reuters îi face SIMONEI HALEP un profil de mare campioană
Așa cum îi stă bine unei agenții de presă serioase, Reuters îi face un profil ...