Carmen Dan, demisie înainte de demitere și atac la Dăncilă: A cedat lui Iohannis! Răspunsul premierului:

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Carmen Dan și-a dat demisia din fruntea Ministerului de Interne chiar înainte de ședinta CEX a PSD în care trebuie să se decidă remanierea ei din funcție. Carmen Dan a spus că nu are nimic ce să-și reproșeze și că demiterea de la șefia MAI ar fi fost una politică, nu bazată pe criterii de performanță.

„L-am informat pe premierul României. Pun mandatul pe masa domniei sale. Am fost interesată de motive pentru care are loc această schimbare. Nu este un criteriu de neperformanță, înțeleg că este vorba de o decizie politică și eu o respect. A fost o dicuție și referitoare la presiunea străzii. Demisia este un act unilateral, premierul mă aștept să ia act de demisia mea” a spus Carmen Dan potrivit Europa Liberă. 

Ministrul demisionar a acuzat PSD și pe Viorica Dăncilă că au cedat în fața lui Iohannis, deoarece locatarul de la Cotroceni a cerut scoatea lui Carmen Dan și a lui Teodor Meleșcanu din Guvern, din cauza modului în care s-a organizat votul din 26 mai. Viorica Dăncilă a spus că nici nu se pune problema de așa ceva și a acuzat-o pe Carmen Dan că își dă prea multă importanță.

„Niciodată PSD nu va ceda presiunilor președintelui. Nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute. Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de discuția din forul statutar, au ceva de câștigat. Se vede că interesul personal pentru unii este mai mare decât interesul politic”, a spus Viorica Dăncilă, la sosirea la CEx, a notat tot Europa Liberă.

Carmen Dan era unul dintre cei mai longevivi miniștri ai PSD. Ea a fost ministru de Interne și în Guvernele Grindeanu și Tudose. Este considerată o apropiată a lui Liviu Dragnea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gelu Vișan sare în apărarea lui Carmen Dan: Hellvig, pregătește-te Tribunalul Militar
Fostul deputat Gelu Vișan a sărit în apărarea lui Carmen Dan, schimbată din fruntea Ministerului ...