Fost cancelar al Austriei, numit în conducerea Căilor Ferate Rusești

Valentin Borcea Uncategorized

Christian Kern, fost cancelar al Austriei în perioada mai 2016 – decembrie 2017, a fost numit în conducerea consiliului de administrație al RZD, Căile Ferate Ruse. Compania este de stat, adică este controlată, într-un fel sau altul, de la Kremlin.

SRI-ul nemțesc avertizează: NU dați informații secrete Austriei că ajung la Moscova

Aceasta este răsplata pe care fostul cancelar socialist a primit-o pentru opoziția sa la sancțiunile UE împotriva Rusiei, ca urmare a anexării Peninsulei Crimeea și a războiului din Ucraina. În 2017, la Forumului Economic de la Sankt Petersburg, Christian Kern a criticat sancțiunile UE, dar și amenințările americane de penalizare a gazoductului Nord Stream 2. El era deja șeful guvernului de la Viena când a făcut acele remarci.

De asemenea, în timpul mandatului său, a fost inițiată crearea Forumului de Dialog Austro-Rus de la Sochi. Acesta a fost oficial lansat în mai 2019 și are rolul de a contribui la întărirea relațiilor bilaterale și a societățilo civile din cele două țări, a scris Kleine Zeitung.

Un colonel austriac, care a spionat peste 20 de ani pentru Rusia, riscă DOI ANI de închisoare

Christian Kern are experiență în domeniul feroviar. În 2010, a fost numit în fruntea OBB, Căile Ferate Federale Austriece. De asemenea, în 2014, a fost ales președinte al Comunității Companiilor Feroviare și de Infrastructură Europene (CER), un grup care reunește 75 de firme din UE, țări candidate UE, Balcanii de Vest, Norvegia și Elveția.

Liderii Austriei au dansat cum le-a cântat Putin

În 2015, în calitate de șef al OBB, a organizat transportul pe teritoriul Austriei a sute de mii de imigranți veniți pe ruta balcanică.

Christian Kern este unul dintre cei mai fervenți susținători ai politicii Merkel de migrație. El a fost numit cancelar în 2017. Una dintre primele măsuri a fost numirea unei femei de origine palestiniană, critică a Israelului, în fruntea administrației Cancelariei. Totuși, a interzis purtarea vălului care acoperă toată fața și a introdus restricții asupra imigrației.

Președintele OMV, decorat cu Ordinul Prieteniei de către Vladimir Putin

Austria este considerată de mult drept aflată complet în buzunarul Rusiei. Țara încă are Constituția redactată de URSS după cel de-al Doilea Război Mondial. De asemenea, este un fief al spionajului, deoarece asemenea activități nu sunt interzise, cât timp nu sunt împotriva Austriei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ai folosit aplicația de îmbătrânit? Ți-ai dat datele personale, PE VECI, unei firme din RUSIA
Aplicația FaceApp, care te îmbătrânește electronic, a devenit virală pe Internet. Rețelele de socializare s-au ...