„Vrem să vedem extratereștri”! 1,5 milioane de oameni vor să intre forțat în Area 51

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Totul a început ca o glumă, dar care a căpătat proporții de neimaginat. O pagină umoristică a creat un event pe Facebook numit „Luăm cu asalt Zona 51, nu ne pot opri pe toți”

Descrierea este în același ton: „Ne vom întâlni la atracția turistică Area 51 Alien Center și ne vom coordona intrarea. Dacă fugim ca Naruto, putem să ne mișcăm mai repede decât gloanțele lor. Haideți să vedem extratereștri”

Pentru claritate, asta înseamnă să fugi ca Naruto, un personaj de desene animate japoneze:

Image result for naruto run

Doar că evenimentul respectiv a explodat în popularitate. La ora scrierii acestui articol, aproape 1,5 milioane de oameni au dat „going” Alte 1,1 milioane de persoane au spus că sunt interesate. Data stabilită pentru marea intrare – 20 septembrie.

Image result for area 51 alien center

Locul de întâlnire

Potrivit presei americane, locurile de camping din jurul locului de întâlnire au cunoscut o cerere foarte mare pentru închirieri. Cea mai apropiată așezare este Rachel, Nevada, cu o populație de 54 de locuitori.

Vestea a ajuns și la urechile Armatei Americane, care nu știe de glumă.

„Suntem gata să protejăm Statele Unite și bunurile sale. Zona 51 este un poligon de antrenament pentru Aviație și îi descurajăm pe toți cei care vor să intre între zonă unde se antrenează militari americani” a declarat un purtător de cuvânt al US Air Force pentru Washington Post.

SUA a recunoscut abia în 2013 existența Zonei 51, o bază militară aflată la circa 140 de kilometri de Las Vegas, în deșertul Nevada. Oficial, locul poate numele de Homey Airport sau Groom Lake. Acolo este o bază militară activă, al cărui perimetru este păzit constant de soldați înarmați. De asemenea, există și semne de avertizare.

Image result for area 51 warning sign

Adepții teoriei conspirației susțin că Zona 51 este locul unde a fost depozitată nava extraterestră care s-a prăbușit la Roswell și unde se fac experimente cu tehnologii de pe altă planetă.

Forțele Armate americane au spus că aici au fost create și testate avioane ultrasecrete (la vremea lor) pentru U-2 și A-21 (similar cu SR-71 Blackbird), folosite de CIA pentru spionaj de la mare altitudine. Tot la Zona 51 s-a lucrat și la ceea ce avea să devină F-117 Nighthawk, celebrul avion invizibil.

Usaf.u2.750pix.jpg

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cazare Untold Cluj: Boxă depozitare, proaspăt deratizată, 100 de euro pe noapte
Cluj-Napoca este unul dintre cele mai scumpe orașe din România, mai ales din punct de ...