Cel mai frumușel Prinț! Micul prinț George al Marii Britanii a împlinit 6 ani!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Bucurie mare astăzi în Familia Regală a Marii Britanii și a alte 15 țări. Prințul George, al treilea în linia de succesiune la tron, a împlinit 6 ani! El este primul copil al Prințului William și Ducesei Catherine. Cu prilejul aniversării, Palatul Kensington a dat publicității trei fotografii ale Prințului George, realizate chiar de mama lui. În două dintre poze, viitorul Rege este îmbrăcat cu tricoul naționalei de fotbal a Angliei!

S-a născut la 22 iulie 2013 la Maternitatea Lindo a spitalului St. Mary din Londra. Tot acolo a venit pe lume tatăl lui, dar și frații lui, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Încă de la naștere, a devenit un adevărat simbol extrem de simpatic al Familiei Regale. Chiar și detractorii monarhiei sunt captivați.

Teroristul care a vrut să-l asasineze pe Prințul George, înjunghiat în închisoare

De asemenea, o dată cu venirea lui pe lume, tronul britanic și al celorlalte 15 țări din Commonwealth este garantat pentru trei generații. Prințul George este în linia de succesiune după bunic, Prințul Charles, și tată, Prințul William.

Linia de succesiune la Tronul britanic

În timp ce Ducesa Catherine era însărcinată cu primul său copil, Parlamentul Marii Britanii a schimbat regulile de succesiune la tronul Regatului Unit. S-a introdus atunci primogenitura absolută, adică primul născut devenea şi primul succesor. De exemplu, chiar dacă primul copil al Prinţului William ar fi fost fată, ea ar fi fost cândva, Regină. Înainte de schimbare, primul născut bărbat ar fi trecut în linia de succesiune înaintea unor surori mai mari. Exemple concludente sunt Spania şi Suedia. Regele Felipe al VI-lea şi Regele Carl XVI-lea Gustaf au surori mai mari, dar coroana a revenit lor, fiind bărbaţi. Dar şi aceste două regate au schimbat regulile ca să permită primului născut, indiferent de sex, să urce pe tron.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Autostrada Ploiești-Brașov va fi FĂRĂ TAXĂ! Anunțul premierului Viorica Dăncilă
Premierul Viorica Dăncilă a decis să renunţe la realizarea drumului prin parteneriat public-privat, aşa cum ...