Testul pentru taximetrist în Londra, va fel de greu ca pentru trupele SEAL! Doar 20% trec

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

A fi taximetrist în Londra, unul dintre cele mai mari orașe din lume, este o meserie extrem de dificilă. Și nu orice o poate face. Doar 2 din 10 oameni care își doresc asta ajung să conducă unul dintre legendarele taxiuri negre. E aceeași rată de promovabilitate ca la trupele speciale ale Marinei SUA, Navy SEAL.

Principala barieră este testul care se numește The Knowledge (Cunoștința). De fapt, este o serie de teste pentru care un taximetrist aspirant se pregătește și patru ani.

Sistemul este vechi de peste 150 de ani, mai precis 1865, de pe vremea trăsurilor trase cu cai din epoca Reginei Victoria. Ca să treacă, fiecare cursant trebuie să știe fiecare stradă și fiecare locație pe o rază de șase mile în centrul Londrei, în jurul Charing Cross. Este vorba de mii nume și adrese. De asemenea, trebuie să fie capabil să gândească instant cel mai scurt traseu între două puncte. Totul în timp ce întreține o conversație cu pasagerii. GPS-ul nu există.

Cei care se înscriu pentru The Knowledge primesc un ghid numit The Blue Book. În acesta sunt 320 de rute care trebuie învățate pe de rost. De asemenea, trebuie învățate toate arterele și punctele de interes de o rază de un sfert de milă în jurul punctului de plecare și de sosire al fiecărei dintre cele 320 de rute.

Există școli specializare care îi ajută pe taximetriștii aspiranți să învețe traseele. De asemenea, cei mai mulți de duc singuri cu scuterul prin Londra, cu harta în față, ca să vadă cu ochii lor drumurile.

The Knowledge are șapte etape diferite și include probe scrise, orale și de traseu. Este cel mai greu test pentru taximetriști din lume. De aceea și rata de promovabilitate foarte scăzută. Un taximetrist poate câștiga 40,000 de lire anual.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dată afară din examen din cauza unui mesaj prin ROALERT
O candidată a Facultăţii de Medicină şi Farmacie a Universităţii Oradea a fost eliminată, vineri, ...