Cumpănașu vrea să cadă CAPETE: Șefii sistemelor mă cunosc! Vreau niște jigodii să plece!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei de 15 ani dispărute și probabil ucise la Caracal, a izbucnit în direct la RomâniaTV. El a spus că vrea să cadă capetele celor responsabili. Dacă nu, a amenințat că va începe să vorbească și că va dezvălui cum merge Sistemul. Alexandru Cumpănașu este unul dintre confidenții „umbrelor” iar dacă se apucă să vorbească, se vor cutremura multe.

„Fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre.

Image result for alexandru cumpanasu

Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.

Aici eu vreau ca nişte capete să cadă.

Nişte jigodii să plece. Atenţie! (…) Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens.

Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ora şase?

(…) Stă în faţa casei criminalului, să se îndeplinească termenul de ora şase, când are Constituţia de partea lui. Ce poliţist şi procuror are sufletul acesta? (…)

STS, să dea trei adrese false? Cât de cretin, cât de prost să fii?

Dacă şeful STS nu-şi dă demisia azi, vă asigur că mâine va fi plângere la Parchet pentru tot ceea ce s-a întâmpat la STS, de la soft până la clădirile de acolo.

S-au băgat sute de milioane de euro, unde au ajuns banii ăia? În buzunarele cui?”  a spus Alexandru Cumpănașu. 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Premierul Dăncilă vrea pedepse MAI ASPRE pentru crimă, viol și pedofilie! Întâlnire de urgență la Guvern!
Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat de dimineață la Guvern pe șeful STS, Sorinel Vasilca, șeful ...