Germania | Un imigrant african a împins o mamă și un copil în fața TRENULUI! Micuțul a MURIT!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Un imigrant din Eritreea a împins o mamă de 40 de ani și pe băiatul ei de 8 ani în fața unui tren de mare viteză, în gara din Frankfurt. Femeia, ca prin minune, a reușit să ajungă în spațiul dintre șine și a scăpat cu viață. Dar micuțul a fost lovit în plin de garnitura de sute de tone și a murit pe loc.

Mama, deși a reușit să se salveze, a ajuns la spital deoarece a suferit o cădere nervoasă. De asemenea, mai mulți martori au avut și ei nevoie de tratament, pentru că au fost îngroziți de cele văzute.

Legalizarea migrației este în interesul multinaționalelor care doresc forță de muncă ieftină

Imigrantul, un bărbat de 40 de ani din Eritreea, una dintre cele mai izolate țări africane, a încercat să fugă. Dar persoanele aflate pe peron s-au luat după el, l-au prins și l-au predat poliției. Autoritățile au aflat că imigrantul a reușit să împingă pe șine și o femeie de 78 de ani, dar aceasta s-a dat la o parte la timp.

Din primele informații, africanul nu avea nicio legătură cu victimele lui. El nici măcar nu locuia în Germania, ci în Elveția, din 2006. Bărbatul era căsătorit, avea trei copii și ajunsese de la Basel, cu trenul, acum câteva zile.

Autoritățile germane au declanșat o anchetă pentru omor. Imigrantul riscă închisoare pe viață, a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului Frankfurt, a scris thelocal.de

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ultimele cuvinte ale Alexandrei | Dialog SFÂȘIETOR cu poliția
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a postat pe pagina lui de Facebook stenogramele conversației avute cu ...