Poliţia din NOTTINGHAM, acuzată că a tolerat agresiunile sexuale asupra minorilor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Sute de copii din Nottingham au fost abuzați sexual de către asistenți maternali și personalul din reședințele care îi găzduiesc, a constatat o anchetă. Consiliul din Nottingham City și Consiliile locale din Nottinghamshire au expus copiii la violuri repetate și abuzuri fizice, pentru că oficialii au „tolerat sau ignorat fenomentul”, scrie un raport.

Peste 500 de abuzuri s-au petrecut în ultimii 60 de ani, spune aceeaşi sursă.

Ce s-a întâmplat? 

Adolescenţii au suferit violuri repetate, agresiuni sexuale și voyeurism, în multe dintre casele din Nottinghamshire City, precum și în locuinţele asistenţilor maternali.

De la sfârșitul anilor 1970 până în acest an, 16 angajaţi ai caselor de copii și 10 asistenți maternali au fost condamnați pentru abuzuri sexuale asupra copiilor aflați în îngrijirea lor.

Citeşte şi: Monstrul din CARACAL, sifonar al Poliţiei?

The Independent Inquiry into Child Sexual Abuse (IICSA), institutul care a realizat cercetarea, învinovăţeşte poliţia pentru că plângerile nu au fost tratate cu suficientă seriozitate, lăsând pe mulţi agresori să recidiveze, notează BBC.

Mandy Coupland, co-fondator al grupului supraviețuitorilor abuzurilor sexuale din Nottingham, a declarat la anchetă că se impun o serie de demisii din consiliile locale.

Consiliul din Nottinghamshire a cerut public scuze victimelor în ianuarie anul trecut.

Actualul lider al Consiliului local, David Mellen, a declarat că ar fi trebuit mai demult să închidă centrul de plasament Beechwood unde au existat multe probleme de acest gen.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Măsurile luate de Guvern în cazul Caracal, cât Iohannis a fost în vacanță la mare
Premierul Viorica Dăncilă a ținut în această seară o declarație de presă în care a ...