Procurorul care a blocat accesul în casa ororilor din Caracal, SUSPENDAT din funcție!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care nu i-a lăsat pe polițiști să între în curtea lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6, a fost suspendat din funcție.

„Consiliului Superior al Magistraturii a decis, în temeiul art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, suspendarea din funcție a domnului P.C.O., procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe perioada desfășurării cercetării disciplinare.

Secția a apreciat că procedura disciplinară desfăşurată la acest moment faţă de procuror este de natură să aducă atingere prestigiului justiţiei.

Asupra fondului abaterii disciplinare Secția pentru procurori se va pronunța în eventualitatea exercitării acţiunii disciplinare de către Inspecţia Judiciară.” se spune în comunicatul CSM, postat pe pagina instituției.

Ieri, Inspecția Judiciară a anunțat că a început o cercetare disciplinară în cazul lui Cristian Ovidiu Popescu, procurorul care a păzit aproape 4 ore poarta lui Gheorghe Dincă.

”În motivarea începerii cercetării disciplinare, s-a reţinut că procurorul de caz, sesizat cu infracţiunea de lipsire de libertate a unei minore şi având, ca atare, obligaţia de a lua toate măsurile pentru încetarea acestei stări, nu a consimţit la pătrunderea, anterior orei 6,00 a zilei de 26 iulie 2019, în imobilul suspectului unde se presupunea că se află victima, ignorând prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constituţia României, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal”, se arată într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare citat de DCNews. 

În raportul poliției se vede cum a fost întârziată operațiunea de salvare a Alexandrei.

ȘOCANT | Intervenția Poliției în cazul Alexandrei – MINUT cu MINUT

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tatăl ALEXANDREI crede că fiica lui trăieşte
Într-un interviu acordat presei, Ioan Măceşanu, tatăl ALEXANDREI, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit ...