Un bărbat de 66 de ani din Ciorăşti (VRANCEA) a abuzat sexual o minoră

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

Un bărbat din localitatea Ciorăşti, JUDEŢUL VRANCEA, de aceeaşi vârstă cu Gheorghe Dincă, poreclit monstrul din Caracal, a abuzat sexual o fetiţă în vârstă de 14 ani, aflată în plasament la un asistent maternal, informează miercuri Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Paula Enache, a declarat că ancheta a fost demarată la sesizarea asistentului maternal şi urmează ca fetiţa să fie supusă unui examen medico-legal.

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, suspectul ar avea 66 de ani şi locuieşte în localitatea Ciorăşti, fiind vecin cu asistentul maternal.
Citeşte şi: Guvernul crează încă 4.000 de locuri de muncă. Se caută asistenți maternali pentru îngrijirea copiilor din orfelinate!

Agresorul şi-a recunoscut fapta

„În cursul dimineţii zilei de 31.07.2019 am fost informaţi de către un asistent maternal profesionist, salariat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, că există suspiciunea săvârşirii unui abuz sexual asupra unei minore în vârstă de 14 ani, pe care o are în îngrijire şi supraveghere, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 66 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate. Au fost sesizate organele de anchetă, aceştia procedând imediat la preluarea cazului şi audierea suspectului. Din informaţiile pe care le deţinem la acest moment, suspectul şi-a recunoscut fapta şi urmează a fi audiat de către procurori. Minora, însoţită de specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi de reprezentanţi ai poliţiei, va fi examinată medico-legal, ulterior urmând a fi audiată de către procurorul de caz, în prezenţa psihologului şi a unui avocat. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea va depune toate diligenţele necesare atât pentru realizarea nevoilor psihoemoţionale ale minorei, inclusiv introducerea acesteia într-un program de psihoterapie”, precizează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
UN COLONEL STS: Acuzaţii incendiare în cazul CARACAL. Se pregăteşte un nou 10 august
Fosta şefă a biroului de presă a STS, Daniela Iuliana Tobă, este de acord cu ...