Ipoteză şoc în cazul #Alexandra: existenţa unei reţele de trafic de organe

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal SOCIAL

Jurnalistul Andrei Bădin se întreabă dacă bijuteriile au rămas intacte în presupusul loc de ardere a Alexandrei, autorităţile pot verifica dacă i-au ars şi organele?

Din punctul de vedere al avocatului Dan CHITIC, AR mai EXISTA o singură ipoteză care ar mai rămâne in picioare: existența unei rețele de trafic de organe umane!

Citeşte şi: Incredibila ascensiune a fiicei “Monstrului” din CARACAL. De la servitoare a ajuns administrator de domeniu de vânătoare

„Alexandra, o fată tânără și sănătoasă ar fi putut constitui un “trofeu” mult râvnit de organizații de crimă organizată internațională. Organele sănătoase ale unei tinere constituie o “Marfă” de o valoare fabuloasă, pentru care bogații acestei lumi bolnave ar plăti sume inimaginabile! Ipoteza ar putea fi întărită de cele 360 dispariții fără urmă a altor copii din țara asta. Sper sa nu fie confirmată și de cazul Simonei, copila de etnie romă cu o grupă de sânge rară pentru care s-a dat un adevărat război juridic și mediatic. Un alt argument in favoarea acestei înfiorătoare ipoteze ar putea veni din cercetarea unui alt caz rămas neelucidat din 2005, cel al Ilenei Damian. Ileana, o tânăra de 31 de ani, Verisoara unui prieten, profesoară de franceza din Slatina a dispărut. A fost găsită intr-o pădure… fără organe. S-a presupus ca animalele sălbatice le-ar fi devorat. Doar organele?! (http://ziaruldeolt.ro/…/un-caz-nerezolvat-de-12-ani-la-pol…/)
Tot in Olt…, a scris avocatul Dan Chitic pe facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ŞOC în lumea mondenă / A murit înainte de a se căsători cu a şaptea nevastă
Omul de afaceri Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și al Mariei Constantin a ...