Unchiul Alexandrei vrea expertiză INTERNAȚIONALĂ: Merg până la capăt, DISPERAȚILOR!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani căzută victimă monstrului din Caracal, nu crede varianta oficială. El vrea o expertiză internațională asupra oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

„Minunați români care ne sunteți alături, am vorbit cu parinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o EXPERTIZă INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveală rețelele și complicitățile din acest caz!!!!!” a scris într-o postare pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

După câteva ore, unchiul Alexandrei a revenit cu un nou mesaj, în care spus că familia nu a primit nicio hârtie oficială, dincolo de anunțul făcut de ministrul Justiției, Ana Birchall.

Nici până astăzi nu am primit din partea unui oficial o hârtie din care să reiasă că resturile din „butoiul” monstrului sunt ale Alexandrei. Și atunci de ce atâtă grabă cu anunțul?!?!. Am văzut bezmetici și postaci puși de unii politicieni și procurori care au acționat în acest caz deja acuzându-mă că eu am recunoscut rezultatul analizelor… Nu mai au mult și vor scrie că eu am răpit-o…campania electorala le-a luat mințile rău unora și ataca cu frenezie (fără imaginație ce-i drept) implicarea mea în acest caz special. (…)

În seara de vineri eu nu am făcut la Antena 3 decât să redau ceea ce-mi spusese vărul meu cu 5 minute înainte. Și anume că ministrul Justitiei l-a sunat și i-a comunicat că expertiza ADN confirmă compararea probelor luate de la parinți cu probele din „butoi” prin urmare decesul Alexandrei. DE CE ATUNCI? DE CE AȘA? Fără o hârtie dată familiei? Nu știu. Să răspundă ministrul Justiției.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Președintele Hondurasului, acuzat de trafic de droguri!
Preşedintele Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a respins duminică acuzaţiile făcute într-un tribunal din Statele Unite ...