EMOȚIE | Pilot american decedat în Vietnam, repatriat cu un avion pilotat de fiul lui

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Moment emoționant pe aeroportul din Dallas, statul Texas. Colonelul Roy Knight Jr s-a întors definitiv acasă, la 52 de ani după ce a plecat pe frontul din Vietnam. În m0d surprinzător, avionul care i-a repatriat rămășițele militarului american a fost pilotat chiar de fiul lui, care avea doar 5 ani când și-a văzut ultima oară tatăl.

Pasagerii de pe aeroportul din Dallas, unul dintre cele mai aglomerate din Statele Unite, s-au oprit pentru câteva momente să se uite pe geam și să aducă un ultim omagiu eroului care s-a întors, în sfârșit, acasă. Un jurnalist aflat întâmplător în trecepe pe acolo a spus că întregul terminal a amuțit deodată. Angajații Southwest Airlines, care a operat zborul ce i-a repatriat sicriul militarului, au împărțit steaguri toturor celor prezenți.

Twitter/Jackson Proskow

Twitter/Jackson Proskow

Colonelul Knight a plecat în Vietnam în 1967, de pe același aeroport unde s-a întors acum. Atunci și-a văzut și familia ultima oară. Pe frontul asiatic, a zburat misiuni în fiecare zi, înainte să fie doborât în același an. Inițial a fost declarat dispărut, dar după șapte ani a fost declarat mort. Atunci a fost înaintat post-mortel la gradul de colonel.

Corpul lui a fost identificat abia cinci decenii mai târziu și a primit postum mai multe medalii. Urmează acum să fie înmormântat cu toate onorurile militare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Proxenetul de minore ale vedetelor și politicienilor, găsit mort în celulă în care era închis
Jeffrey Epstein, bănuit că a operat o vastă rețea de proxenetism prin care punea minore ...