O rachetă nucleară rusească a explodat în timpul testelor. Localnicii au început să ia IOD!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

O explozie misterioasă petrecută în nordul Rusiei a fost provocată de un test nuclear, au recunoscut azi oficialii ruși. Rosatom, agenția de stat care se ocupă de energia nucleară, a dezvăluit că cinci dintre angajații săi au decedat după ce o rachetă aflată în probe a bubuit.

Incidentul a avut loc în largul portului Severodvinsk de la Marea Albă, în apropiere de Arhangelsk. Aici sunt mai multe șantiere navale, inclusiv unele specializate în repararea de submarine nucleare.

Racheta, sau mai bine spus, motorul de rachetă era testat pe o platformă marină. Rosatom a spus că deflagrația a avut loc de combustibilul pentru luat foc. Angajații Rosatom lucrau la „sursa de energie radio-nucleară” a motorului, a transmis agenția printr-un comunicat citat de presa rusă. Nu au fost date detalii spre ce substanță atomică a fost folosită.

Același comunicat a vorbit despre „testarea unor tehnologii noi”. În februarie, după ce Rusia a anunțat că se retrage din tratatul INF, Vladimir Putin s-au lăudat că armata a testat o rachetă cu propulsie nucleară, care poate ajunge oriunde în lume și care nu poate fi oprită de nimic. Dar nu este clară legătură dintre incidentul de acum și arma testată atunci.

E OFICIAL! Liber la rachete nucleare în EUROPA! Rusia poate lansa oricând!

Este clar că în portul Severodvinsk a fost înregistrată o creștere a nivelului de radiații. Potrivit Greenpeace, citați de Europa Liberă, limita normală a fost depășită de 20 de ori. Autoritățile au spus că totul este în limitele normale și că oamenii nu au motive de îngrijorare. Totuși, localnicii au golit farmaciile pe pastile cu iod, folosite pentru a proteja glanda tiroidă de radiații.

La începutul acestei luni a expirat tratatul INF, care proteja Europa de un atac nuclear surpriză venit din Rusia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trump: Elitele progresiste de la Hollywood sunt profund rasiste. Ele provoacă violență și dau vina pe alții!
Donald Trump a criticat dur Hollywoodul „liberal” (stângist și progresist, potrivit sensului american al cuvântului, ...