Proxenetul de minore ale vedetelor și politicienilor, găsit mort în celulă în care era închis

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Jeffrey Epstein, bănuit că a operat o vastă rețea de proxenetism prin care punea minore la dispoziția politicienilor, vedetelor, afaceriștilor și altor oameni influenți, a fost găsit mort în celula în care era închis, în așteptarea procesului.

Corpul lui a fost găsit fără viață la controlul de dimineață, a scris BBC. El mai încercase să se sinucidă și luna trecută, după ce judecătorul i-a respins posibilitatea de eliberare de cauțiune.

Centrul de detenție din Manhattan în care era închis Jeffrey Epstein

Moartea lui Jeffrey Epstein a venit la doar o zi după ce un tribunal din Manhattan a făcut publice sute de pagini din dosarul lui. Documentele au scos la iveală noi acuzații la adresa lui și asociaților lui.

Jeffrey Epstein mug shot.jpg

Jeffrey Epstein, 2006

Jeffrey Epstein era acuzat, acum, că a plătit minore să se prostitueze în vilele sale din Manhattan și Florida, între 2002 și 2005. Unele dintre victimele sale aveau chiar și 14 ani, au spus procurorii. El a stat 18 luni la închisoare acum 10 ani, după ce a pledat vinovat că a beneficiat de serviciile unei prostituate minore.

Jeffrey Epstein era un finanțist newyorkez extrem de bogat și cu prieteni puternici și influenți. În cercul lui de apropiați s-au aflat, la un moment dat, Bill Clinton, Donald Trump, Woody Allen, Tony Blair, Kevin Spacey și mulți alții. Există zvonuri despre petreceri deocheate pe insula privată a lui Epstein.

Prin moartea lui Jeffrey Epstein, procesele sale se închid iar acuzațiile rămân nedovedite. Cu siguranță, mulți oameni puternici și influenți vor dormi mai bine de acum încolo.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O rachetă nucleară rusească a explodat în timpul testelor. Localnicii au început să ia IOD!
O explozie misterioasă petrecută în nordul Rusiei a fost provocată de un test nuclear, au ...