Moartea suspectă a lui Jeffrey Epstein va fi anchetată de FBI

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Procurorul general al SUA, William Barr, a cerut FBI-ului şi Departamentului de Justiţie o anchetă cu privire la moartea miliardarului american Jeffrey Epstein, declarându-se „îngrozit” de decesul acestuia în timp ce se afla în custodia poliţiei federale.

„Moartea domnului Epstein ridică semne de întrebare serioase la care trebuie să se răspundă”, a spus Barr într-o declaraţie, citată de Mediafax.

Miliardarul american, Jeffrey Epstein, a fost găsit mort sâmbătă în celula sa într-o închisoare din New York, în aşteptarea procesului pentru acuzaţii de abuz sexual şi trafic de minori.

Epstein a pledat nevinovat şi a fost reţinut fără a avea dreptul la cauţiune.

Afaceristul mai încercase o dată să se sinucidă și, în mod normal, era monitorizat permanent ca să nu încerce din nou. Din primele informații apărute în presa americană, Jeffrey Epstein a reușit să-și ia viața într-un moment când camerele de supraveghere au suferit o defecțiune și nu au mai înregistrat.

Jeffrey Epstein era un finanțist newyorkez extrem de bogat și cu prieteni puternici și influenți. În cercul lui de apropiați s-au aflat, la un moment dat, Bill Clinton, Donald Trump, Woody Allen, Tony Blair, Kevin Spacey și mulți alții. Există zvonuri despre petreceri deocheate pe insula privată a lui Epstein.

Proxenetul de minore ale vedetelor și politicienilor, găsit mort în celulă în care era închis

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vezi la ce oră se va juca azi finala BIANCA ANDREESCU – SERENA WILLIAMS!
Jucătoarea canadiană de origine românească, BIANCA ANDREESCU, de 19 ani, o va întâlni în această ...