Patru tinere din București, duse la Bistrița pentru prostituție. Proxeneții, reținuți de poliție!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Patru fete de București au fost salvate din mâinile proxeneților care le-au dus la Bistrița să se prostitueze. Trei bărbați din Capitală au fost reținuți de poliție. Autorităţile au fost alertate de mama uneia dintre tinere, iar fetele au fost găsite într-un hotel, a scris Mediafax.

Potrivit Poliţiei Bistriţa, o femeie de 47 de ani din Bucureşti a sesizat, sâmbătă după-amiază, prin 112, că fiica ei în vârsta de 28 ani este sechestrată într-un hotel din Bistriţa. Poliţiştii au găsit-o pe tânăra de 28 de ani, împreună cu alte trei fete, într-o cameră de hotel în Bistriţa.

Fetele au fost duse la Poliţie, iar poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa au preluat cercetările, existând suspiciuni şi cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism.

Ulterior, o maşină în care erau 4 bărbaţi despre care existau indicii că sunt implicaţi a fost oprită în trafic, tot în Bistriţa, stabilindu-se că trei dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toţi din Bucureşti, ar fi implicaţi în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistriţa. Unul dintre proxeneți ar fi parte din clanul temutului Nuțu Cămătaru, a scris ziarul Bistrițeanul.

Cei trei vor ajunge astăzi în fața unui judecător, cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
4961 lei pe lună – salariul mediu net al celor mai bine plătiți bugetari
Cei peste 211.000 de angajaţi din sectorul ”administraţie publică şi apărare” au ajuns la un ...