Libertatea: Minore din Caracal, forțate să se prostitueze cu americani, austrieci și români!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Echipa lui Cătălin Tolontan și ziarul Libertatea au publicat în această dimineață rezultatele unei anchete explozive. Jurnaliștii au descoperit cum 16 minore erau forțațe să se prostitueze în Caracal, iar printre clienții lor erau afaceriști austrieci, soldați americani, dar și români. Cazul a ieșit la iveală în 2012 iar ancheta a durat până în 2017, când DIICOT i-a iertat pe bărbații care au apelat la serviciile fetelor exploatate.

Cel care a coordonat ancheta DIICOT care i-a scăpat basma curată pe americani și austrieci este chiar șeful IPJ Olt, care a coordonat operațiunea nereușită de salvare a Alexandrei Măceșanu și care a apelat la interlopi locali pentru ajutor, a scris Libertatea. Jurnaliștii dau de înțeles că străinii au scăpat deoarece erau cetățeni ai unor state partenere.

În dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat între 2012 și 2017, DIICOT i-a iertat pe bărbații care au cumpărat de la traficanți serviciile fetelor obligate să se prostitueze!

Comisarul Nicolae Alexe a anchetat cazul din 2012, ca polițist pentru DIICOT.

El i-a audiat pe managerii și angajații austrieci ai firmei Bauschutz Gmbh & Go, care lucrau pentru hidrocentrala de pe Olt, dar pe soldații americani de la Deveselu DIICOT nici măcar nu i-a chemat, să-i vadă la față.

Alexe a fost avansat, a devenit în 2019 adjunctul IPJ Olt și a coordonat operațiunea eșuată de salvare a Alexandrei, colaborând cu interlopii.

În 2014, într-un alt dosar, când a fost vorba tot de rețelele din Caracal, același DIICOT Olt a inculpat 17 bărbați care au făcut sex cu minorele exploatate, unii find condamnați la închisoare cu suspendare.

Diferența: clienții din al doilea dosar erau doar cetățeni români.

În primul caz, suferința victimelor sechestrate, bătute și violate de către clan a fost mai puțin importantă decât dorința politică de a nu deranja pe cei mari.

Mușamalizarea seamănă frapant cu cea comisă tot de DIICOT în cazul de trafic de persoane Shanghai, când oficialii Ambasadei Chinei și alți chinezi importanți au fost ”săriți” din dosarul în care fete de 13-16 ani erau abuzate sexual și obligate să se prostitueze.

Operațiunea de rasolire a dosarului de la Caracal a lăsat însă multe piste necercetate de autorități. Echipa de investigații Libertatea & GSP a descoperit în stenograme discuții între traficanți și un anume Vasilică Măceșanu, când ei aranjau cum să ducă noaptea minorele la clienți. Vasilică Măceșanu locuiește pe Strada Craiovei 131, la câteva sute de metri de casa lui Gheorghe Dincă.

Citeşte întreaga ştire: 16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cel mai puternic om din Italia, la bustul gol pe plajă! A fost atacat de… FANI!
Matteo Salvini, probabil cel mai puternic om din Italia la ora actuală, a profitat de ...