Se cere anchetarea GOOGLE de către FBI și CIA: Sunt niște globaliști care ajută China comunistă!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL

Peter Thiel, miliardar și investitor în domeniul tehnologiei, a avertizat că Google este în cârdășie cu armata chineză, inamic al SUA. Antreprenorul, co-fondator al PayPal (alături de Elon Musk) și apropiat al lui Donald Trump, vrea ca CIA și FBI să ancheteze Google, deoarece pune la dispoziția Beijingului tehnologie de ultimă oră.

Într-un interviu pentru Fox News, Peter Thiel a acuzat Google că este dominat de politică globalistă, post-națională și cosmopolită. Angajații Google preferă China în locul SUA, din cauză că sunt predominant au o ideologie radicală de stânga și progresistă, a mai afirmat miliardarul. De asemenea, investitorul a declarat că Google este o companie insulară, închisă în bula sa din Silicon Valley și ruptă de problemele reale.

Google e pregătit să facă „kowtow”, slujirea pură față de Partidului Comunist Chinez

Peter Thiel vrea ca firma fondată de Larry Page și Serghei Brin să fie anchetată de serviciile americane, deoarece ar putea fi chiar un caz de trădare.

„Google are un laborator major de cercetare în domeniul inteligenței artificiale în China. Deși nu lucrează direct cu armata chineză, practic toată tehnologia ajunge la armata chineză, deoarece Constituția Chinei prevede o fuziune între domeniile civile și militare” a declarat Peter Thiel, citat de summit.news.

Una dintre particularitățile regimului comunist chinez este că forțele armate – Armata Populară de Eliberare – jură loialite și sunt controlate direct de Partidul Comunist Chinez, nu de stat.

Anul trecut, tot în august, a fost o revoltă la Google din cauza planurilor companiei de a creea un motor de căutare care să respecte cenzura impusă de Beijing. Newstandard.news a scris despre asta, aici.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prețul AURULUI a atins un nou nivel record în România! Vezi cât costă un gram!
Aurul a ajuns astăzi la un nou preț record. BNR a cotat un gram din ...