Nu mai e cale de întoarcere! Marea Britanie a ABROGAT legea prin care a aderat la UE!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Guvernul Marii Britanii a aprobat un nou act normativ prin care a abrogat legea prin care țara a aderat oficial la Uniunea Europeană. A fost anulată astfel Legea Comunităților Europene din 1972, prin care au fost încorporate în legislația britanică legile Comunității Europene (precursoarea UE) și întregul acquis comunitar, adică Tratatele, Regulamentele, Directivele și deciziile Curții Europene de Justiție. A fost practic legea prin care legislația europeană devenea obligatorie în Marea Britanie.

Anunțul abrogării actulul normativ din 1972 este un pas istoric pentru întoarcerea puterii legislative de la Bruxelles către Regatul Unit. De asemenea, este conform cu dorința britanicilor de a prelua din nou controlul asupra propriului destin, exprimată la referendumul din 2016, a transmis guvernul britanic printr-un comunicat.

„Este un semnal clar pentru oameni că nu mai este loc de întoarcere – vom părăsi Uniunea Europeană la 31 octombrie, indiferent de circumstanțe. Votul celor 17,4 milioane de oameni în favoarea ieșirii din UE este cel mai mare mandat democratic primit vreodată de vreun guvern al Regatului Unit. Politicienii nu pot să aleagă ce vot al oamenilor doresc să respecte.

Parlamentul a votat deja să ieșim pe 31 octombrie. Prin legea semnată astăzi, garantăm că Legea Comunităților Europene din 1972 va fi abrogată în ziua Brexitului.” a spus Steve Barclay, ministrul pentru Ieșirea din Uniunea Europeană.

Circa o treime dintre cetățenii europeni aflați în Marea Britanie au făcut cerere să rămână în țară și după Brexit. Printre ei, și foarte mulți români

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
A omorât ospătarul pentru că a așteptat prea mult după un sandwich
Un ospătar de 28 de ani, care lucra la o pizzerie din Noisy-le-Grand, o suburbie ...