Protestarii din Hong Kong au cântat „God Save The Queen” ca să sfideze comuniștii chinezi

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Un grup de protestatari din Hong Kong au cântat pe stradă „God Save The Queen”, ca formă de opoziție față de China comunistă. Ei aveau în mâini și vechiul steag al Hong Kong, de când metropola asiatică era colonie britanică. Atât imnul, cât și drapelul, irită profund Partidul Comunist Chinez, care se aprinde la orice semn de contestare a suveranității sale asupra centrului financiar.

Hong Kong Protesters Sing "God Save the Queen"

Hong Kong Protesters Sing "God Save the Queen"VISIT US: WWW.THEUNSHACKLED.NET

Publicată de The Unshackled pe Sâmbătă, 17 august 2019

Protestele din Hong Kong au intrat în a treia lună. Zeci de mii de tineri ies aproape zilnic pe străzi ca să se opună influenței în creștere a comuniștilor de la Beijing. Totul a început de la un proiect de lege, care ar fi permis cetățenilor din Hong Kong să fie deportați în China continentală ca să fie judecați, în cazul în care s-ar fi solicitat acest lucru. Doar că sistemul de justiție comunist chinez este profund corupt și complet dependent de Partid. Rata condamnărilor este de 99,9%. În schimb, tribunalele din Hong Kong încă sunt pe model britanic și sunt respectate în toată lumea pentru imparțialitatea lor.

Hong Kong, în pragul unei revoluții anti-Beijing! COMUNIȘTII chinezi îi avertizează!

Metropola are statut de regiune administrativă specială în cadrul Chinei și încă se conduce, în mare parte, după normele și valorile moștenite de la britanici. De aceea, locuitorii din Hong Kong au drepturi și libertăți la care locuitorii din restul Chinei nici nu îndrăznesc să viseze. Când a preluat controlul asupra orașului în 1997, Beijing-ul s-a angajat că continue statutul preferențial pentru încă 50 de ani. Doar că libertățile încep să fie erodate din ce în ce mai mult, iar Partidul Comunist nu mai pare dispus să-și respecte promisiunea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nu mai e cale de întoarcere! Marea Britanie a ABROGAT legea prin care a aderat la UE!
Guvernul Marii Britanii a aprobat un nou act normativ prin care a abrogat legea prin ...