Ana Birchall, OUT de la Justiție! Va fi înlocuită cu Dana Gîrbovan, șefa Uniunii Judecătorilor din România!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Dana Gîrbovan a acceptat, de principiu, propunea de a prelua Ministerul Justiției. Dar a pus și condiții.

„Am fost contactată de doamna premier Viorica Dăncila cu propunerea de a prelua Ministerul Justiției, mai ales pentru a acționa, în limitele competenței, în vederea combaterii criminalității organizate și a traficului de persoane.

Am acceptat de principiu propunerea, cu condiția de a-mi fi asigurată independența deplină în exercitarea mandatului și, de asemenea, ca Președintele Klaus Iohannis să fie de acord de principiu. Am solicitat acest lucru pentru că nu doresc ca ministerul să devina subiect de dispute politice și electorale între palate, ci discuțiile publice să fie pe găsirea de soluții pentru problemele din justiție.

Pe lângă problema traficului de persoane și a criminalității, justiția are probleme recurente ce nu au fost soluționate, cum sunt cele legate de resursele umane și infrastructură sau de supraaglomerarea instanțelor și parchetelor, probleme de prea mult timp neglijate.

Sunt deschisă sa colaborez, în ipoteza în care Președintele e de acord cu numirea, atât cu toți factorii decizionali, cât și cu toți cei interesați, pentru a avea o justiție independentă, eficientă și respectată în România, astfel încat cetățeanul să vada că drepturile și libertățile sale sunt respectate și protejate.” a scris Dana Gîrbovan pe Facebook.

Propunerile vor fi trimise la Cotroceni luni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Istoric militar: Fără actul de la 23 august 1944, România ar fi fost distrusă de 2 milioane de soldați
Istoric militar Alesandru Duțu a făcut o analiză a actului de la 23 august 1944, ...