Daniel Zamfir: “M-am trezit cu şarpele de Ponta în casă”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC
Transmite:

Tot mai puţină lume înţelege rostul alianţei dintre ALDE şi Pro România. Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, fost PNL, consideră, potrivit ultimei sale declaraţii, că partidul din care face parte și-a ingropat tot discursul anti-abuzuri si contra statului paralel pentru că Victor Ponta, Mihai Tudose şi Daniel Constantin, de la Pro Romania „nu sunt altceva decat instrumentele statului paralel”:

  • „Pe mine m-a luat prin surprindere. Începând cu plecarea de la guvernare. Colegii noştri n-au înţeles şi mai puţin electoratul, de ce a renunţat la prezidenţiale dl Tăriceanu.
  • Am ajuns să ne îndreptăm spre o fuziune cu partidul lui Victor Ponta. Dl Ponta vorbeşte de o fuziune. Azi am primit asigurări de la dl Tariceanu că e doar o alianţă pentru susţinerea dlui  Diaconu. Dacă era aşa, de ce era nevoie totuşi să facem această alianţă cu Ponta?

Citeşte şi: ALDE, în vrie. Experimentul căderii fără paraşută

  • Ştiţi cu ce nu sunt confortabil? Am venit în ALDE pentru că am apreciat foarte mult poziţia dlui Tariceanu privind abuzurile în justiţie. Dl Tăriceanu a fost consecvent în acest discurs. Am spus şi azi la şedinţă în partid, mi se pare că asociindu-ne cu Ponta tot acest discurs e îngropat. E foarte greu să ieşim acum public să ne menţinem poziţia, că apărăm oamenii de abuzuri, că suntem împotriva statului paralel. Daca ne-am asociat cu Ponta lucrurile ăstea sunt pulverizate. Pentru că Ponta, Tudose, Constantin nu sunt altceva decât instrumentele statului paralel. Şi s-a ales praful de tot ce am construit până acum (…) dacă i-am luat pe Ponta şi Tudose s-a dus cu tot discursul asta. Păi nu pot să fiu împotriva statului paralel cu Ponta lângă mine.
  • O asociere a lui Ponta cu Diaconu nu îi serveste deloc nici dlui Diaconu.
  • M-am trezit cu Ponta în casă și nu am ce să caut cu șarpele în casă. Aici s-a rupt logica mea”
Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
FUNERALII NAŢIONALE / Osemintele REGINEI ELENA vor fi aduse în ţară
Regina mamă ELENA, aşa cum a fost numită de români, cea care l-a adus pe ...