Unde sunt Luiza şi Alexandra? / CATARAMĂ oferă 100.000 Euro recompensă

Andrei Marcu ACTUALITATE INEDIT

Cunoscutul om de afaceri şi preşedinte al Partidului DREAPTA LIBERALĂ, VIOREL CATARAMĂ, oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

Liberalul susţine că încă de la începutul izbucnirii scandalului #ALEXANDRA nu a acceptat varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități, mai précis de Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP).

Acesta a mai afirmat într-o postare pe reţelele sociale că instituțiile statului anchetează varianta crimei, deși opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

Citeşte şi: Un român pe coperta FORBES. Mai bogat ca ŢIRIAC. Vezi cum a reuşit!

„Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Tot mai puţină lume crede în varianta ucigaşului în serie

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă.

Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Cinci procurori, între care Cristian Popescu și Alexandru Zăvoianu, de la Caracal, precum și Carmen Alexandra Lăncrănjan, de la structura centrală a DNA, sunt cercetați disciplinar pentru informările publice emise după apariția cazului de la Caracal.

Informaţii nepublice din dosarul penal, dar şi informaţii false au fost furnizate și preluate în cadrul comunicatelor postate de Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) și procurorii Antonia Diaconu și Alexandra Carmen Lăncrănjan.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PONTA aruncă nucleara. După MOŢIUNE, guvern PSD-ALDE-PRO ROMÂNIA
Victor Ponta s-a remarcat în ultima perioadă ca maestru al combinărilor imposibile. În condiţiile în ...