Rudy GIULIANI susţine că BIDEN are afaceri necurate şi în România

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Scandalul legat de convorbirea dintre Donald Trump şi Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, iscat după aflarea informaţiei că preşedintele SUA a cerut ‘necesitatea unei priviri mai atente asupra afacerilor lui Hunter Biden,’ fiul fostul secretar de stat al SUA, Joe Biden, este de departe stins.

Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, susține că are informații despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România. A făcut această dezvăluire la televiziunea de casă a președintelui american, Fox News, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte i-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul viitor, și pe fiul său, Hunter.

A fost un pasaj foarte scurt dintr-un interviu la Fox News, după ce moderatorul emisiunii i-a spus că a fost acuzat că face declarații fără acoperire.

Citeşte şi: “MILIARDUL de $ contra schimbării PROCURORULUI GENERAL”- şantajul lui OBAMA la preşedintele Ucrainei, recunoscut de BIDEN

Acela a fost momentul în care Giuliani a spus că mai sunt dezvăluiri pe care urmează să le facă și a scos o tabletă pe care a spus că are toate informațiile și că va ajunge la România. Dar a urmat pauza publicitară.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Dăncilă la „Adevărul Live:” IOHANNIS nu va mai pune un alt premier de la PSD
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, candidat la funcția de președinte al statului, a declarat luni la ...