De ce PMP nu a folosit ambulanţa privată, în cazul Lungu? Întrebările lui CIUTACU

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce ambulanţa de stat l-a transportat pe senatorul PMP Cristian Lungu, joi, de la spital din Cluj-Napoca, la Parlament, pentru a putea vota moțiunea de cenzură, jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la România TV.

“De când ambulanța este folosită ca taxi? Cine plătește? Dacă azi-noapte, un caz grav din Cluj avea nevoie de ambulanță în timp ce domnul deputat (n.r. Cristian Lungu de la PMP) era pe ruta Cluj – București, pe taximetrie în ambulanță, cine răspunde? De când folosim ambulanța statului pe mijloc de transport?

Domnul deputat este bolnav, îi urez sănătate multă, dar dacă voia să facă acest sacrificiu politic îi punea PMP, din cei aproximativ 500.000 de euro pe care îi încasează pe lună, un elicopter privat pe care îl plătea. Am înțeles, nu mai putem cu odiosul Guvern Dăncilă, te sui în elicopter, tai chitanță domnului Tomac și plătești.

Citeşte şi: DOVADA CNSAS / Preşedintele USR Bucureşti, ROXANA WRING, turnătoare la SECU’

Eu vreau să știu cine răspunde pentru faptul că ambulanța a plecat de la Cluj, în loc să se ocupe de urgențele din acel județ, l-a adus pe domnul deputat la Parlament ca să voteze la moțiunea de cenzură. Cine plătește și cine răspunde pentru scoaterea din fluxul zilnic a unei ambulanțe? Asta mă interesează. În rest, bravo domnului deputat că a venit să voteze.’ a spus Victor Ciutacu, într-o intervenție la România TV.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FIFOR: “Se încheie una dintre cele mai bune guvernări pe care le-a avut România după Revoluție”
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor,  a scris, joi, pe Facebook, că prin trecerea PSD-ului ...