Noii junimişti au naturelul flasc

Marius Ghilezan OPINIE

Mioarei BîzganGayral i s-a rupt de votul moţiunii de cenzură. Deşi aleasă pe listele USR nu s-a deranjat. Vorba lui Kuki, “issues, not people”. Pentru ea, mai importantă este bursa de studii. Şi-a pus posmagii în desaga progresiştilor şi tulea, la studii. Pentru noi vremuri mai cioloşiste, s-ar putea spune.

Oana-Mioara BÎZGAN-GAYRAL este la şcoală la LONDRA şi nu poate veni.

Ea a lucrat pentru Lafarge, unde l-a cunoscut pe COSTIN BORC, fostul director al companiei. Odată ce şeful ei a ajuns vice-prim-ministru în guvernul Cioloş, s-a dus la putere pentru a fi consilier. Ulterior, a evoluat în rolul de Chief of Staff la InvestRomania. Apoi, USR-ul a pus-o pe lista parlamentară. A ajuns deputat. Stă mai mult la Londra, unde işi face un master. Nu mai e membră USR.

I-a fost greu. Un coleg din USR de la sectorul 3 i-a spus pe şleau pe reţelele sociale. “Are un şorici incredibil.

Crescută în Banatul montan, de nimeni cunoscută, a descălecat de la marile universităţi direct în guvernul lui Cioloş. I-a fost greu să ia un un Easybus spre Luton şi de acolo cu un low-cost spre Otopeni. Nu a catadicsit. Pentru că nu mai e în cărţi. I se drapelează de viitorul despre care acum patru ani vorbea cu patos.

Citeşte şi: Cioloşista Oana-Mioara BÎZGAN-GAYRAL nu votează moţiunea

Locul juvenilei judecăţi a fost luat de un alt tânăr Gabriel Petea. Un alt arivist, fost şef la TSD, susţinut pentru poziţii înalte în socialismul european, a defectat ieri. A uitat de ce a păţit pe vremea lui Dragnea.

Pe Gabriel Petea, Liviu DRAGNEA l-a susţinut să ajungă liderul tinerilor din Partidul Socialiştilor Europeni. L-au făcut băieții din SIE. Micuţii lideri socialişti europeni au primit mail-uri, în acelaşi timp, potrivit cărora ar fi nepotul lui Liviu Dragnea.

Cu o seară înainte de votul moţiunii de cenzură, micuțul arivist s-ar fi întreţinut colocvial la telefon cu Iohannis. Ieri a votat Moțiunea. A muşcat mâna care l-a hrănit.

Îl poate avea model pe Micul Titulescu. Ridicat în cele mai înalte poziţii, Victor Ponta şi-a tăiat toate crengile pentru a se elibera.  A trecut la pădurea lor, plecând din casa Albei ca zăpada.

Tineret, mândria țării, ziceau comuniştii!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce PMP nu a folosit ambulanţa privată, în cazul Lungu? Întrebările lui CIUTACU
După ce ambulanţa de stat l-a transportat pe senatorul PMP Cristian Lungu, joi, de la ...