Căderea guvernului DĂNCILĂ a fost dictată din străinătate, susţine un europarlamentar

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Foarte multă lume s-a întrebat de ce s-au depus aşa de multe eforturi de la Bucureşti pentru stoparea candidaturii ROVANEI PLUMB la postul de comisar european. Europarlamentarul CHRIS TERHEŞ, S&D, lămureşte opinia publică.

Citeşte şi: Orban va putea compune o majoritate lejeră doar cu sprijinul PSD

“Ceea ce vedeti că se întâmplă în România este efectul unor jocuri de putere din afara României şi priveşte atât controlul asupra justiţiei, cât şi nominalizarea comisarului european, spune europarlamentarul Chris Terheş, pe facebook.

 

CIOLOŞ, o biată păpuşă a lui Macron

 

“În prezent se votează în Parlamentul European comisarii care să facă parte din viitoarea Comisie Europeană, comisari ce sunt propuşi de guverne. Până azi în UE erau 10 guverne susţinute de partide care erau afiliate S&D şi 9 la PPE. Restul partidelor aflate la guvernare în UE sunt împărţite între Renew, ECR etc. Pentru ca PPE să aibă mai mulţi comisari decât S&D era necesar să doboare un guvern, pentru a impune din partea noului guvern o propunere de comisar care să fie pe placul nemţilor. Ca întotdeauna veriga slabă a fost găsită România, unde lupta fratricidă a generat ceea ce vedeţi. În acest joc a intrat şi Ciolos, care se doreşte un power trader la nivel european, însă este doar o biată păpuşă a lui Macron”, mai susţine pe facebook europarlamentarul PSD Chris Terheș.

Citeşte şi: ALERTĂ / Telefonul lui Birchall trimite mesaje trăsnite

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
DĂNCILĂ: PSD nu a pierdut. Opoziţia nu a câştigat. Trădătorii au înclinat balanţa
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi seară, că Partidul Social Democrat nu a pierdut la ...