Doi presupuşi finanţatori ai campaniei lui TRUMP, arestaţi pe aeroportul Dulles

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Războiul dintre Deep State şi Donald Trump e de departe încheiat. Un nou episod al luptei s-a consumat prin arestarea a doi oameni de afaceri din Florida, născuţi în străinătate, pe Aeroportul Dulles, West Virginia, miercuri seara.

Potrivit procurorilor federali, Lev Parnas, originar din Ucraina și Igor Fruman, din Belarus,născut tot în Ucraina, sunt acuzaţi de finanţarea ilegală a campaniei preşedintelui Donald Trump. Ei ar fi depus 325.000 de dolari cash comitetului America First Action.

Citeşte şi: Rudy GIULIANI susţine că BIDEN are afaceri necurate şi în România

Legea americană interzice finanţarea partidelor sau a candidaţilor din străinătate.

1 milion de dolari de la un rus necunoscut

Procurorii susţin că cei doi ar fi adus în SUA cel puţin un milion de dolari de la un om de afaceri rus, dar fără a identifica persoana.

Parnas și Fruman încercau să cumpere indulgenţe politice pentru înființarea unor afaceri cu marijuana de agrement, au spus procurorii, potrivit Reuters.

De cei doi, potrivit anchetatorilor, e legat şi numele lui Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Cei doi l-ar fi ajutat în Ucraina în investigaţiile legate de afacerile familiei lui Joe Biden.

Întrebat de reporterii Reuters, fostul primar al New-York-ului a spus că nu are nicio implicare în fluxul financiar.„Parnas și Igor m-au ajutat la anumite lucruri. M-au ajutat cu logistica. Cunosc Ucraina, vorbesc rusa. M-au învăţat cum să localizez oamenii de legătură, în câteva cazuri,” a declarat Giuliani.

„Giuliani e băgat până în gât,” zic rivalii politici ai lui TRUMP

Jay Sekulow, un alt avocat al președintelui, a declarat agenţiei Reuters că „nici președintele și nici staff-ul său nu au cunoştinţe despre schema lor financiară”, referindu-se la inculpați.

Cel mai important democrat al Senatului, Chuck Schumer, a numit evoluția cu privire la asociații lui Giuliani „foarte tulburătoare”. „Giuliani a fost implicat până la gât în ​​toată această mizerie. El are obligația de a depune mărturie sub jurământ, astfel încât să i se poată pune întrebări și astfel adevărul poate ieși la iveală ”, a spus Schumer.

Împotriva preşedintelui SUA, Donald Trump, democraţii au demarat procedura de suspendare pentru dialogul pe care l-a avut cu Zelinsky, preşedintele Ucrainei.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Căderea guvernului DĂNCILĂ a fost dictată din străinătate, susţine un europarlamentar
Foarte multă lume s-a întrebat de ce s-au depus aşa de multe eforturi de la ...