M.S. Principesa MARGARETA, către OCCIDENTALI: “Încetaţi să mai aveţi atitudini de superioritate faţă de România!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Într-un discurs fulminant, în faţa elitelor diplomatice din Olanda şi nu numai, Majestatea Sa Margareta, a atenţionat că Europa dublelor standarde şi impunerea unor condiţii de integritate în acordarea fondurilor europene sunt ilegale şi vor duce la divizarea şi mai mare a Europei. În prezenţa unui auditoriu elevat, la CLINGENDALE, Institutul Olandez de Relații Internaționale, din HAGA, CUSTODELE COROANEI le-a vorbit despre creşterea economică incredibilă a ţării noastre în ultimii ani, dar şi despre nedreptăţile şi condiţiile ilegale impuse de la Bruxelles.

„Avem o creștere economică incredibilă”

“Da, avem probleme. Dar avem o creștere economică incredibilă în fosta jumătate comunistă a continentului, iar țara mea este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa” – le-a spus Majestatea Sa diplomaţilor olandezi.

Mai mult, Custodele Coroanei a vorbit despre contraproductivitatea considerării patriotismului drept  „rasism și xenofobie.” Le-a explicat că progresismului nu i se opun tradiţionaliştii din ţara sa.

“Este greșit să argumentăm că valorile noastre nu sunt valori europene; s-ar putea să nu fie la modă în unele părți ale Europei, dar sunt valori care aparțin continentului”, a punctat Majestatea Sa.

MAJESTATEA SA a criticat chiar și Olanda, țara în care își ținea discursul, pentru atitudinea pe care o are față de România.

Citeşte şi:  MS Margareta: Suntem pentru RECONCILIERE NAȚIONALĂ! Nu cădem în diviziuni, nu facem tot felul de declaraţii

Majestatea Sa a vorbit că poporul român înţelege responsabilităţile pe care le are, la fel ca puterea politică, dar a cerut cu fermitate: “încetarea atitudinii de superioritate față de noile state membre și evitarea amenințării acestora prin clauze de condiționalitate extinse artificial.”

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
CADOU URIAŞ / Cât a fost darul de nuntă al lui GIGI BECALI ?
Gigi BECALI a ţinut prime-time-ul weekend-ului prin nunta fastuoasă organizată fiicei sale, Teodora, cu Theodor ...