Dezvăluiri AUDIO / Dan Barna recunoaşte că i-a făcut firmă de croitorie sorei sale pe BANII EUROPENI

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INVESTIGAȚII

Prezidențiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseară o ședință telefonică de urgență cu o parte din liderii formațiunii, după apariția anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene. Înregistrările conversației au fost publicate de … Rise Project.

„V-am convocat la live-ul ăsta ca să vă arât cum arată dinspre mine marea destăinuire de la Rise și am zis că decât să stau să scriu o postare kilometrică, pentru că nu mai am timp ca pe vremurile bune, am zis să stau de vorbă cu voi aici și să vă răspund la întrebări și să clarific din ele”, a spus liderul USR.

În înregistrări, Barna le spune useriștilor că nu a existat nicio fraudă și corupție în proiecte. „Eu vă garantez nimic penal în privința mea”.

Totul a pornit de la la un pont, recunoaşte Barna.

Buna colaborare a sa cu PSD

Rise Project a mers pe firul business-ului pe bani europeni, organizat de firma lui Dan Barna, pentru un proiect de creare a unor intreprinderi sociale pentru persoanele cu dizabilităţi. Jurnaliştii au descoperit că multe dintre acestea nu mai funcţionează şi că Barna şi-a luat şi bani şi echipamente. Proiectul de 3,5 milioane de euro a fost administrat de firma lui Barna şi CJ Alba.

Citeşte şi: Dan Barna recunoaște: Sunt ignorant, trăiesc o iluzie și așa vreau să fiți și voi!

Sora lui Dan Barna şi-a făcut o croitorie, fără a fi persoană cu dizabilităţi. A luat 200.000 de euro. Acum, conform declaraţiilor lui Barna, caută un investitor.

Barna recunoaşte atât că doar cinci din 15 intreprinderi mai funcţionează astăzi, dar şi că a colaborat cu Orlando Teodorovici, ministrul de resort de atunci, pentru rescrierea ghidurilor de finanţare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un site porno cu copii abuzaţi, închis de autorităţi / 338 de arestări în întreaga lume
Sute de persoane au fost arestate în întreaga lume, după ce autorităţile judiciare au închis ...