Barna, terminat ! Coldea i-a stabilit înlocuitorul. Vezi cine REAPARE pe turnantă!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Lovitura dată lui Dan Barna, chiar într-o publicaţie controlată până nu de mult de generalul Florian Coldea, l-a făcut pe cel din urmă să intre în trepidaţii.

Petre Badea de la Aedificia Carpaţi a mediat întâlnirea dintre Florian Coldea şi pentru preluarea partidului de către acesta, după eşecul previzibil al lui Barna, în alegerile prezidenţiale din această toamnă, dezvăluie surse apropiate.

Petre Badea este un vechi prieten al serviciilor secrete. Florian Coldea era omul lui de casă. Nu de puţine ori au luat mesele şi au mers în voiaje, relevă sursele de presă.

Firma de construcţii i-a plătit campania electorală a lui Nicuşor Dan de la ultimele alegeri locale.

Citeşte şi: DAN BARNA, pe loc repaus. Secu te ridică, Secu te doboară

Nicuşor Dan a dat în judecată de foarte multe ori Primăria Municipiului Bucureşti pentru diferite cauze ciudate. În spatele acţiunilor sale au stat multe interese ale constructorului bucureştean.

Florian Coldea este creatorul Uniunii Salvaţi România. După scandalul lansat de Rise Project se gândeşte că trebuie să se reorienteze spre alte figuri de conducere.

Dan BARNA este practic terminat, atât în interiorul partidului, cât şi în afara lui, susţine o sursă de la vârful partidului.

Şi de numele lui Nicuşor Dan s-au legat o serie de probleme financiare. În mandatul său, USR nu a putut justifica provenienţa unor bani. La sesizarea Autorităţii Electorale Permanente s-a deschis un dosar penal. Nimic nu s-a mai aflat despre vreo cercetare a procurorilor.

Nici Nicuşor Dan nu a putut justifica provenienţa banilor pentru achiziţia unui teren la Sinaia, aflat în declaraţia sa de avere de atunci.

Nicuşor Dan îşi doreşte foarte mult să candideze la Primăria Capitalei, cum şi Petre Badea să aibă mai multe lucrări publice.

Reuniunea e win-win. Se zice că Florian Coldea ar fi fost de acord să-i predea lui Nicuşor Dan cheile partidului USR.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CUM nu se ajunge la alegeri anticipate. La asta nimeni nu s-ar fi gândit!
Constituţia României prevede că pentru ajungerea la alegeri anticipate, două propuneri de prim ministru, DIFERITE, ...