Miron MITREA, dat afară din staff-ul de campanie al VIORICĂI DĂNCILĂ

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Consultanţii de campanie ai preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, au renunţat la serviciile lui Miron Mitrea care – potrivit surselor – mai mult a încurcat decât a rezolvat vreo problemă.

Fostul ministru al transporturilor s-a autopropus, în urmă cu ceva vreme, drept un consultant special al premierului. A promis că are relaţii şi că ştie managmentul electoral.

Mulţi din conducerea PSD s-au prins de la început că a venit cu misiune. Nu a îndeplinit nicio funcţie. Totul a culminat cu acţiunile sale din zilele Moţiunii de cenzură. Nu numai că nu şi-a ajutat partidul din care a făcut parte, chiar i-a dat “în primire” pe parlamentarii din opoziţie care erau pregătiţi să nu voteze Moţiunea de cenzură. Astfel, aceştia au fost constrânşi, prin metode specifice, să nu se îndepărteze de la linia impusă “Jos Dăncilă!”Ei s-au conformat. Şi au votat pentru căderea guvernului.

Citeşte şi: Adrian NĂSTASE: „PSD va trece printr-o „napârlire” necesară. Mulţi oportunişti sau şobolani vor sări din barcă”

Miron Mitrea a mai promis că-l va convinge pe unul dintre deputaţii PSD să se răzgândească de la decizia de a vota în favoarea opoziţiei. Băimăreanul Sorin Marius Bota ar fi fost în relaţii bune cu Miron Mitrea, încă de pe vremea când era secretar de stat la ministerul transporturilor şi-l avea ca şef pe actualul consultant demis. În cele din urmă şi Bota s-a alăturat grupului celor trei trădători, lăsând pentru memoria timpului votului împotriva propriului partid. Sorin Marius Bota, Mihăiţă Găină şi Gabriel Petrea au înclinat balanţa, contribuind la căderea guvernului.

Miron Mitrea a revenit cu misiune de cârtiţă în preajma premierului Viorica Dăncilă, reprezintă convingerea majorităţii liderilor PSD.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
DEZVĂLUIRI / Dan Barna a condus o filială a ELSA, o organizaţie a serviciilor secrete
  Dan Barna a trecut în CV că a fost vicepreşedinte al Asociaţiei Europene a ...