VIDEO / 2 din cei 3 primari ALDE din Mehedinţi o susţin pe VIORICA DĂNCILĂ

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Aleșii locali ai ALDE din Mehedinți fug de Tăriceanu ca dracul de tămâie! După ce singurul senator ALDE, Ionuț Sibinescu, a migrat la PSD, acum și doi primari liberal-democrați au trecut în barca social-democrată.  La alegerile locale din vara lui 2016, ALDE a obținut în Mehedinți 3 funcții de primari, notează realitateademehedinti.ro
Primarul Viorel Spuză din comuna Vlădaia şi Cătălin ENACHE din Dumbrava au trecut la PSD, conform surselor locale, numai că nu-şi dau demisia din ALDE pentru că asta ar duce la vacantarea postului, conform legii.

“Lovitura este cu atât mai grea pentru partidul lui Tăriceanu, cu cât unul din edilii șefi, Viorel Spuză era și vicepreședinte ALDE Mehedinți”, mai comentează jurnaliştii locali. Acţiunea celor doi se desfăşoară după ce UNICUL senator ALDE de Mehedinți, Ionuț Sibinescu, a plecat din partidul lui Tăriceanu.

În aceste condiții, ALDE Mehedinți mai deține doar un singur primar, în comuna Butoiești, dar care și el se află pe picior de plecare.

 

Citeşte şi: Filiala ALDE, condusă de NORICA NICOLAI, directorul de campanie a lui Mircea Diaconu, SUSŢINE Viorica DĂNCILĂ

”Ceea ce i-a determinat pe cei doi edili să susțină candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, în ciuda deciziei conducerii centrale a partidului din care fac parte, este tocmai Programul de Guvernare pus în practică începând cu ianuarie 2017 și mai ales măsurile puse în aplicare pentru dezvoltarea comunităților locale, măsuri de care în Mehedinți, au beneficiat toate primăriile, indiferent de culoarea politică. Acest fapt, dar și buna colaborare pe care au avut-o cu subsemnatul, în calitate de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, i-a determinat să aleagă să o susțină la alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat pe doamna premier Viorica Dăncilă”, a scris pe facebook Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți, care este și președinte Consiliului Judeţean Mehedinţi.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Barney este cel mai bun produs al lui Coldea”, susţine Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI
Dezvăluirile recente despre sifonarea banilor europeni l-au coborât pe Dan BARNA la sub 10%, conform ...