BĂSESCU: “DĂNCILĂ, favorită la intrarea în turul doi”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Prezent într-o emisiune tv, Traian Băsescu afirmă că Viorica Dăncilă are tot mai multe şanse de a intra în turul 2 al alegerilor prezidenţiale pentru că Dan Barna „a stins lumina campaniei.”

”Dan Barna nu are detentă, nu porneşte în creştere. Eu sper să fie în creştere Paleologu. În momentul de faţă Dăncilă, după părerea mea, a cam recuperat diferenţa între ea şi partid şi urmează să urce deasupra lui. Deci, favorită la intrarea în turul doi este Dăncilă, care e pe trend de creştere. Mai e pe trend de creştere Paleologu. Dar, în mod cert, USR-ul a pierdut bătălia candidaturii, au un candidat care e pe descreştere”, a afirmat Traian Băsescu, vineri, la B1 TV.

Citeşte şi: SONDAJE / PSD urcă la 32%. VIORICA DĂNCILĂ e pe locul 2, la mare distanţă de Dan Barna

Acesta l-a ironizat pe liderul USR, Dan Barna, despre care spune că ”vorbeşte prostii de două ori pe zi”, criticând întâmplarea în care au fost implicaţi Dan Barna şi Emeric Jenei. „Nu a avut pe niciunul care să spună «Bă, vezi că ăla e Emeric Jenei, antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni», să întrebi dacă vrea un autograf? Păi îţi dădeam cu autograful în cap dacă eram Emeric Jenei”, a spus fostul şef al statului.

Fostul preşedinte crede că Viorica Dăncilă va depăşi în curând scorul partidului. În ultimul sondaj SOCIOPOL, PSD avea 32%.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MARIA GRAPINI: „MCV-ul, scris la BUCUREŞTI. Un ATAC la Suveranitatea naţională”
Europarlamentarul Maria Grapini ESTE unul dintre puţinii politicieni români care a reacţionat dur la ultimul ...