DĂNCILĂ le cere partidelor care votează noul guvern să-şi asume şi programul „bazat pe reduceri”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă este optimistă în cea ce priveşte investirea guvernului Orban de către Parlament. Ea consideră că ar trebui ca toate partidele care au votat moţiunea de cenzură să voteze noul cabinet.

De asemenea, liderul PSD a susținut că toți cei care vor vota noul Guvern trebuie să își asume și programul de guvernare al PNL, un program „bazat pe reduceri”.

„Toți cei care vor vota acest Guvern trebuie să își asume programul de guvernare al PNL, un program bazat pe reduceri de pensii, de salarii, de sume pentru persoanele cu handicap, reduceri de bani pentru comunitățile locale. De aceea noi nici nu participăm la vot și nici nu putem susține acest Guvern”, a spus duminică, Viorica Dăncilă.

Preşedintele partidului social democrat nu crede că vor mai exista trădări în PSD

 

Liderul PSD a afirmat că speră că nu vor mai exista trădări în partid.

Totodată, premierul încă în funcţie a precizat că, dacă Ludovic Orban reușește să obțină voturile celor șase formațiuni care au demis Guvernul PSD, acesta nu va avea probleme la învestire: „Dacă reușește să adune cele șase formațiuni politice care au dărâmat Guvernul României nu va avea probleme în a avea votul pentru noul Guvern”.

Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se reunesc, luni, începând cu ora 12:00, pentru a stabili calendarul de învestire a Guvernului Orban.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
CINE VA VOTA ALDE?
Mulţi simpatizanţi ALDE nu se mai regăsesc în pirueta politică a liderului Călin Popescu Tăriceanu. ...