CINE VA VOTA ALDE?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Mulţi simpatizanţi ALDE nu se mai regăsesc în pirueta politică a liderului Călin Popescu Tăriceanu. într-un comentariu “CINE VA VOTA ALDE?”, cunoscutul medic ieşean Răzvan Constantinescu scoate pe tapet pura existenţă a unui partid care avea ca prioritate 1. protejarea drepturilor și libertăților individuale; 2. protejarea capitalului autohton.

Citeşte şi: Marea Neagră ar putea elucida MISTERUL Potopului lui NOE

“Prin predarea țării către securici și a economiei (resurse, politici salariale, fiscalitate) către corporații, ALDE a renunțat la cele două priorități care o defineau. Și atunci prin ce se mai individualizează acest partid în ochii electoratului? Pentru ce l-ar mai vota cetățenii? Pentru atitudinea de tip bielă-manivelă? Pentru discursurile strălucitoare ale lui Călin sau Varujan, dar care se aplică diferit în funcție de interesul meschin de moment? Pentru bursucii Chițoiu și Gerea ori pentru tristul Tudy? Dacă vor protecție socială, unii vor vota PSD-ul, nu o anexă vremelnică; dacă vor sălbăticie fiscală și austeritate, alții vor vota PNL-ul, nu o proptea efemeră cu aspirații de fuziune; dacă vor controlul vieții personale și disoluție națională, vor vota USR-ul, nu o suveică bazată pe un du-te-vino politic unsă cu gerovital. Sunt curios și eu care ar fi profilul votantului ALDE în 2020!”- scrie pe facebook Constantinescu.

În încheiere, mai spune că peste ani, din imaginea de acum a ALDE nu vor rămâne lucrurile bune pe care le-a făcut, va rămâne doar trădarea.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Cine este MILIARDARUL CEH care a cumpărat PRO TV?
Central European Media Enterprises Ltd. (CME), compania care deține în România televiziunea Pro TV, a ...