Constructorul SPITALULUI SRI a câştigat licitaţia pentru stadionul din IAŞI

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII

La Iaşi se vor construi un stadion şi o sală polivalentă pe banii Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Administraţia Chirică a preferat să le dea pe mâna constructorului Spitalului SRI din Bucureşti, Alexandru Bogdan Fulga, un tânăr de 38 de ani, care s-a asociat cu Sigm-home Project SRL, o firmă care construieşte case prin Bucureşti.

Presa ieşeană vorbeşte despre marii looseri ai licitaţiei publice. Asocierea dintre doi coloşi, Tec Telecom – Yazgan (Turcia) şi Dico&Tiganas, companii ce au construit stadioane pe toate meridianele lumii din Africa, până în Turcia şi chiar la Chişinău, a fost depunctată de către specialiştii Primăriei care nici nu ştiu cum se construieşte un stadion.

Citeşte şi: La Oradea, liberalii îi fac dedicaţii lui DĂNCILĂ

Concrete & Design Solutions SRL a fost înfinţată de Alexandru Bogdan Fulga în 2013. La scurt timp a primit un contract de 48 de milioane de lei de la Primăria Sectorului 3 din Bucureşti.

Anul trecut, spre exemplu, firma lui Fulga a mai încasat 1 milion de euro de la CNI, pentru proiectarea viitorului spital al SRI. Sau proiectarea noului sediu ANAF, obținută anterior spitalului SRI. Și, bineînțeles, alte lucrări prin Sectorul 3, unde relația cu Negoiță încă funcționează la foc intens.

Contracandidaţii care au pierdut licitaţia de la Iaşi au un portofoliu bogat în ceea ce înseamnă arene sportive: Dico a proiectat stadioanele din Cluj, Craiova, Târgu Jiu, săli polivalente în Braşov şi Bistriţa, stadion naţional de rugby din Bucureşti, alături de alte construcţii civile de amploare. În acelaşi timp, portofoliul celuilalt candidat pierzător, turcii de la Yazgan, cuprinde arene sportive în Istanbul, Ankara, Ashgabat şi Chişinău, stadioane în Camerun şi Rwanda.

Alexandru Bogdan FULGA obţine banii din fondurile publice în asociere cu altele din România, agreate de sistem, susţin apropiaţii săi.

Mihai Chirică, un alt apropiat al serviciilor secrete, a ascuns existenţa unei case de 200.000 de euro, ridicate pe numele fiului său de câţiva anişori. Organele de anchetă nu au avut nimic de cercetat. Factorul de protecţie a funcţionat, spune un inginer ieşean.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un cheesburger al McDonald’s arată bine şi după 10 ANI
Când McDonald’s și-a închis toate restaurantele din Islanda, în 2009, un bărbat a decis să-și ...