La Oradea, liberalii îi fac dedicaţii lui DĂNCILĂ

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Aflată în turneu electoral la Oradea, Viorica Dăncilă a primit aprecieri chiar de la reprezentanţii PNL şi chiar i s-a făcut dedicaţii din partea unui consilier local al partidului condus de Ludovic Orban.

Deși membru PNL, managerul Spitalului Județean Oradea, dr. Gheorghe Carp a declarat: „Nu am cum să nu recunosc investiția pe care Ministerul Sănătății, condus de Sorina Pintea a făcut pentru acest spital. Gândiți-vă că numai într-un singur an, în acest an, Spitalul Județean Oradea a primit 6 milioane de euro de la Ministerul Sănătății! Am primit 10 milioane lei pentru aparatură, 8 milioane lei pentru reparații capitale, plus aparatul de rezonanță magnetică nucleară, montat la secția de maternitate și alte aparate,” . notează bihon.ro.

Citeşte şi: De ce nu e uşor să fii LEFETIST în Europa de est?

Seara, Viorica Dăncilă a participat la mitingul electoral pe care PSD l-a avut la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. La finalul discursurilor politice, pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi consilierul judeţean PNL Cornel Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi. La prima melodie, „Cântă cucu-n Bucovina”, liderii PSD, inclusiv Dăncilă, au rămas pe scenă, aplaudând în ritmul cântecului, însă apoi, la îndemnul candidatei social-democrate la preşedinţia ţării, politicienii au coborât în mulţime. Cornel Borza a surprins mulţimea, pentru că în timp ce cânta versul „O Românie Mare”, el s-a apropiat de Viorica Dăncilă, a prins-o după umăr pe şefa PSD şi i-a dedicat melodia.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Constructorul SPITALULUI SRI a câştigat licitaţia pentru stadionul din IAŞI
La Iaşi se vor construi un stadion şi o sală polivalentă pe banii Companiei Naţionale ...