DUPĂ ANUNŢUL DE SUSŢINERE A VIORICĂI DĂNCILĂ / PNȚCD acuză facebook că i-a blocat pagina oficială

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Comitetul Național de conducere al PNȚCD, întrunit în WEEKEND, a hotărât în unanimitate acordarea sprijinului partidului pentru candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă. Printr-un comunicat, PNȚCD explică demersul. Una dintre cele mai vechi formaţiuni politice consideră că Viorica Dăncilă este “singurul dintre candidați care a dovedit, în întreaga carieră politică, respectul pentru principiile și valorile democratice, într-un context extrem de dificil, în care adversarii politici au promovat sistematic și agresiv un comportament profund anti-democratic și anti-constituțional, în scopul câștigării unui avantaj prin învrăjbirea națiunii.”

România are nevoie azi mai mult ca oricând de un președinte dedicat construcției, echilibrului și păcii sociale, devotat valorilor și principiilor democratice și Constituției, în beneficiul tuturor cetățenilor”, se arată în comunicatul de presă, semnat de președintele formațiunii, Aurelian Pavelescu.

PNȚCD îl critică, totodată, pe Klaus Iohannis, susținând că a coordonat asaltul împotriva valorilor democratice ale României.

La scurt timp după ce Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a publicat pe Facebook anunțul privind susținerea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale, filiala PNȚCD Bacău a acuzat Facebook că ar fi blocat pagina officială a partidului.

„În urma publicării comunicatului de susținere a doamnei Viorica Dăncilă, pagina PNȚCD a fost blocată de către Facebook”, a scris filiala Bacău, pe Facebook.

PNŢCD a mai susţinut PSD la alegerile europarlamentare, eurodeputatul Cris Terheş, un virulent adversar al abuzurilor statului de drept, a fost ales pe lista PSD.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SORIN FRUNZĂVERDE, o nouă victimă a DNA
După uciderea judecătorului Stan Mustaţă în puşcărie, iată că justiţia selectivă, cea a delaţiunii PRIN ...