SORIN FRUNZĂVERDE, o nouă victimă a DNA

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

După uciderea judecătorului Stan Mustaţă în puşcărie, iată că justiţia selectivă, cea a delaţiunii PRIN ŞANTAJ, mai face o victimă. Sorin Frunzăverde a murit la nici 60 de ani. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin a fost acuzat că în 2014 a săvârşit o faptă pedepsită de Codul Penal. Dacă în cazul referendumului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu lumea ştie că Liviu Dragnea a fost condamnat cu suspendare, pentru vina de a îndemna lumea la vot, despre Sorin Frunzăverde nimeni nu a vorbit.

Citeşte şi: ADRIAN SEVERIN: „Judecătorul Stan Mustață a fost asasinat!”

El a fost condamnat pentru primirea de foloase nemateriale. Culmea, magistraţii nu i-au permis să plece în străinătate pentru a-şi trata cancerul, invocând că inculpatul se preface. I-au impus control judiciar şi interzicerea dreptului la călătorie în străinătate.

Lesa justiţiei nu lasă judecătorii să judece liber

Iată că azi prin moartea sa a demonstrat celor din justiţia selectivă şi nu numai lor că s-a luptat întradevăr cu boala nemiloasă. Făcea chimioterapie, iar procurorii nu vedeau suferinţa unui om bolnav. L-au târât în zeci de audieri. L-au pus la bară. L-au deferit justiţiei. Culmea, sentinţa i-a dat-o fiul unui pacient grav bolnav pentru care Sorin Frunzăverde s-a luptat să-i facă rost de un elicopter pentru a putea fi salvat. Recunoştinţa nu face casă comună cu magistraţii ţinuţi de lesă.

Dar cum a luat foloase nemateriale?

Într-o lume în care toţi recunosc că fură, de la muncitorul din fabrica de anvelope, până la hoţul de ouă din cuibare, Sorin Frunzăverde a fost condamnat pentru că nu a luat, ci a dat. Dar ce a dat? Voturi pentru Iohannis. Prin sentinţa Curţii de Apel Timişoara i s-a impus să frecventeze un program de realibitare socială. Umilinţă, la MAXIM.

Cum de procurorii i-au făcut dosar penal?

În turul 1 al alegerilor prezidenţiale din 2014, ca lider al filialei judeţene a PNL, a reuşit să obţină pentru candidatul liberalilor, KLAUS IOHANNIS, 60% din voturile exprimate în judeţ. Conducea detaşat în clasamentul pe ţară. Asta pe vremea când contracandidatul LUI KWI, VICTOR PONTA, anunţa că stă acasă şi mănâncă popcorn.

Între turul 1 şi turul 2, preşedintele CJ Caraş Severin a chemat toţi primarii, indiferent de culoare politică, şi i-a îndemnat să voteze Klaus Iohannis, promiţându-le că acesta e omul viitorului şi că toată lumea va avea de câştigat şi că nimeni nu va avea de suferit din punct de vedere al alocărilor de fonduri de la bugetul naţional.

Unul dintre cei prezenţi la întâlnirea tet-a-tet cu Sorin Frunzăverde a înregistrat discuţia liberă şi a trimis-o DNA. Astfel, unui susţinător al preşedintelui Klaus Iohannis i s-a deschis dosar penal. Pe repede înainte i s-a scris rechizitoriul iar sentinţa a rămas ca probă în analele statului de drepţi cu acuza că a săvârşit un santaj emoţional şi a a zdruncinat„încrederea într-un partid politic de marcă, de tradiţie, vechi şi puternic actor politic, PNL”. „Motivul săvârşirii infracţiunii a fost unul egoist şi scopul injust, dobândirea prin mijloace ilicite a unor avantaje şi foloase personale/de partid,” aşa cum s-a scris în sentinţa Tribunalului.

Sorin Frunzăverde este ultima victimă, căzută în colţii luptei anticorupţiei

În calitate de fost membru PD a avut viziune. El a militat pentru intrarea formaţiunii lui Traian Băsescu în PPE, pe vremea când liderul Il Maximo zicea că el nu pleacă de la socialişti. A făcut demersurile pentru alianţa dintre PDL şi PNL. A impus un curent de gândire capitalist printre cei cu vocaţii socialiste şi l-au curentat pentru vina că putea gândi mutarea în trei paşi.

SORIN FRUNZĂVERDE nu s-a dezis niciodată de Iohannis şi nu şi-a criticat juzii care i-au impus programul de reabilitare socială,

S-a mai dus un bănăţean vizionar. Nu vă aşteptaţi la regrete din partea lui Iohannis. Poate la o simplă coroană de flori, pe care să scrie “ai murit ca prostu’ pentru mine.”

Sorine, e timpul să-i reabilitezi în cer, pentru că aici pe pământ n-au ştiut ce fac!

 

Loading...

One Comment

  1. In tara lucrului bine facut, orice fapta buna se plateste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul Dăncilă pune bazele primei BĂNCI de CELULE STEM
Pe ordinea de zi a şedinţei de guvern de azi se află şi hotărârea de ...