Cum poate fi înfrânt KLAUS IOHANNIS?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE Principal

Multă lume se întreabă cum ar putea fi fi înfrânt Klaus Iohannis. Dacă nu apare nicio lebădă neagră iar pseudo-dezbaterea de la BCU nu va fi contracarată cu un eveniment major, actualul preşedinte ar putea ieşi câştigător. Toate sondajele îl dau cu un avans consistent. Numai că e o problemă. Instituţiile de specialitate anunţă cea mai scăzută participare la vot. De abia aici ar putea avea o problemă. Un electorat propriu dezinteresat, cu alegătorii USR-Plus, dezamăgiţi, în antiteză cu o mobilizare exemplară a PSD, îl pot scoate pe Iohannis sub 50 plus 1 la sută.

Dacă la primul tur, baronii moldoveni i-au arătat pisica Vioricăi Dăncilă, în a doua etapă se vor mobiliza.

În cazul în care jumătate dintre alegătorii USR-Plus şi PMP vor sta acasă, Iohannis e pa.

Pentru a câştiga alegerile, Viorica Dăncilă mai are nevoie de 2,5 milioane de voturi, în plus faţă de primul tur. Acestea nu pot fi obţinute doar de la Ramona Bruynseels, Mircea Diaconu, Alexandru Cumpănaşu, PPUSL, sau PNŢCD, fără o înţelegere cu UDMR sau cu sindicatele şi asociaţiile patronale. E nevoie de ceea ce numesc specialiştii “efect de campanie,” o problemă să se rostogolească şi să zdruncine societatea. Până acum nu am văzut ceva similar, iar timpul rămas e scurt.

Viorica Dăncilă are avantajul că nu are ce pierde. Mesajele ei, transmise către mai multe grupuri sociale, nu ajung fără a fi trecute prin “staţii de amplificare.” Dacă televiziunile nu mai pot schimba opţiunile electoratului, rolul activului de partid este determinant.

Citeşte şi: Fostul ministru liberal ANDREI MARGA: “Nu PSD-ul este problema României”

Liniştea de pe reţelele sociale e un atu pentru Dăncilă.

În condiţiile dezinteresului unei părţi a diasporei pentru finală, iarăşi Iohannis este pa.

Tot mai mulţi liberali îşi dau seama că se află în faţa unei înşelătorii politice şi că sunt luaţi de fraieri de aparatul de propagandă. S-au hotărât să rămână acasă.

Viorica Dăncilă are nevoie ca de aer de voturile din Republica Moldova. Încă nu s-a auzit niciun demers în acest sens.

Viorica Dăncilă poate câştiga alegerile în cazul unei prezenţe reduse la vot (specialiştii estimează un 47-48%) şi doar după împăcarea cu baronii partidului din Moldova, iar aceştia să-şi facă treaba.

 

 

Loading...

One Comment

  1. Doamne ajuta! Pt ca cea mai DEZGUSTATOARE campanie lectorala de pina acun este ce a a Dulapului Sasesc! Numai ura si dipret, minciuna si dezinformare si mai laes mesaje „legionariste”! Cum planuieste Asta, Werner sa „dispara” cam o treime din populatia romaniei?? Imbecilul ajutat de niste servicii iresponsabile care nu vad ca se instaureaza dictatura (ei chiar cred ca il pot controla!! Ha!! ha!! ha!!) ii este frica la o confruntare cu dna dancila!! sa nu raspinda ce va fi cu veniturile Romanului de rind, Cu agricultura ROMANILOR, cu facturile la lumina si gaz. cu ratile si jaful bacar!! Ar trebuii sa insire numai minciuni cum a facut si prima data..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un fost mare liberal către IOHANNIS: „Aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL”
Într-o scrisoare deschisă, Aristotel Căncescu, fostul preşedinte al PNL Braşov şi preşedinte al Consiliului Judeţean, ...