A prezis: gazele din 10 august modifică ADN-ul uman / Acum e directorul celui mai mare spital judeţean din vestul ţării

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Pentru că directorul Spitalului Judeţean din Timişoara “nu face parte din echipa câştigătoare”, Nicolae Robu l-a schimbat pe directorul Marius Craina, un medic cu experienţă şi de prestigiu al oraşului, cu tânărul chimist care a prezis “ştiinţific” că gazele jandarmilor din Piaţa Victoriei, din ziua de 10 august, modifică ADN-ul şi provoacă moartea fătului, pe numele lui de botez Raul Florian-Petrișor Pătraşcu.

“Pe termen lung, gazele cu concentrație mare provoacă traume, aici fac o legătură cu studiile care arată că femeile pot pierde sarcini, gazul are efecte de modificare a ADN, au efecte cancerigene.
Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da na
ștere unor celule tumorale”, preciza în 15 august 2018, Raul Pătrașcu, asistent universitar UMF Timișoara, potrivit Digi.tv.  

Citeşte şi:De ce cad LEUL, ZLOTUL, FORINTUL şi creşte Coroana cehă?

Mare iubitor de transferuri politice (nu fotbalistice, pe acelea le-a ratat mai mereu n.r.), Nicolae Robu l-a adus în PNL pe Pătraşcu de la Plus, partidul lui Cioloş.

Pentru că tânărul nu e fiştecine, el la 26 de ani ocupase deja funcţia de consilier de stat pe probleme medicale al lui Dacian Cioloş, stelele îi prefigurează o ascensiune fulminantă, zic medicii din spital. “E un jucător adus pentru o perioadă scurtă, el urmând să avanseze în carieră, mult mai rapid decât prevăd astrele,” spune o sursă medicală care s-a recomandat ca fiind o “cârcotaşă din partidul condus autoritar de primarul Timişoarei.”

Raul Pătraşcu a avut o zodie norocoasă, de când bunicii gentili l-au adoptat. El este juridic fratele apreciatului profesor de Ortopedie Jenel Pătraşcu de 52 de ani, dar biologic nepot. Părinţii renumitului profesor timişorean au adoptat nepotul cu puţin înainte de revoluţie.

Ajuns mare, a studiat Medicina şi apoi a făcut chimia la Yale. Rapid s-a întors în ţară şi a compus milenarista Generaţia 100, a fiilor de bani gata. După ce au eşuat în încercarea de a-şi face partidul lor PACT, tinerii s-au răspândit în multe zări politice.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel VELA “şi-a tras” şef de cabinet un “PENAL”
Despre Traian Berbeceanu presa a scris pagini întregi. Era şef la Brigada de Combatere a ...