A prezis: gazele din 10 august modifică ADN-ul uman / Acum e directorul celui mai mare spital judeţean din vestul ţării

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Doctorandul lui VIRGIL PETRESCU, fost consilier de stat al lui Traian Băsescu

Raul Pătraşcu e mai mult o tânără speranţă a politicii sanitare decât a  medicinei oncologice timişorene, acolo unde-şi face de ani buni doctoratul cu Virgil Petrescu, fostul consilier de sănătate al lui Traian Băsescu, spun surse medicale din oraşul revoluţiei.

Citeşte şi: Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Raul Pătraşcu face parte din echipa de cercetare a noului Centru de Medicină Genomică de la UMF Timișoara.

Din punct de vedere politic, tânărul e foarte activ. El a fost membru PACT, partid absorbit de PNL.

Activează şi în lumea business-ului, fiind asociat în firma de consultanţă RISE Consortium a “inteligenţilor tineri” Sebastian Burduja, zis Tianu, mai nou în Consiliul de Supraveghere a Transelectrica (singura legătură a sa cu transportul de energie fiind punerea telefonului în priză), Alexandru Pânişoară, candidat la Primăria Sectorului 6 din partea PACT, Alexandru Popescu, masterand al Academiei Naţionale de Informaţii, Valentin Ştefan, specialist în “Open Source Intelligence (OSINT)”, Marius Stas, absolvent al Academiei Militare, cu un doctorat în tehnologia informaţiei şi lista e lungă.

După ce a terminat, în doi ani sau patru, nu se ştie, facultatea de chimie de la Yale Academy, Raul Pătraşcu s-a angajat la McKinsey & Company, o companie de consultanţă, recunoscută de Agenţia de rating Moody’s.

S-a întors în ţară pentru a fi speaker la Healthcare Bucharest Forum, organizat de Aspen România, condus de Nic Voiculescu, unchiul fostului ministru cioloşist al sănătăţii Vlad Voiculescu.

Aspen e un aspirator de veleitari.

Sub semnătura lui Dacian Cioloş, prim ministru, a apărut în Monitorul Oficial  Decizia nr. 105/2016 de numire a lui Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru.

Hover cu Dacian şi Dan

În timpul guvernării Cioloş susţine acum că nu a făcut decât o deplasare externă, ocupându-se cu reforma din sănătate şi cu victimele din clubul Colectiv. 

Pe reţelele de socializare a fost un influencer pe linia Plus-USR, numindu-i adesea pe Barna şi Cioloş cu numele mic.

Ca unul care cunoaşte bine sistemul de sănătate, din înălţimea Cancelariei Primului Ministru, şi-a exprimat opinia despre politicile publice.

“La noi politicile publice nu sunt facute de specialişti, bazate pe date sau analize. Ele sunt făcute de orice şmecher cu gura mare. Cine behăie mai tare, câştigă, e preluat de media, face valuri, de cele mai multe ori împotriva binelui public. Chiar şi, sau în special, în Sănătate. De aia murim cu zile. Mă gândesc serios dacă am şanse să influenţez politicile de Sănătate fără să mă transform într-un clown tip Codrin Ştefănescu sau alţii. Încă nu cred ca e posibil, şi asta e trist, aşa vom continua ca şi până acum.”

Iată că prin graţia lui Nicolae Robu are şansa de a-şi suprima frustrările demonstrând că poate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel VELA “şi-a tras” şef de cabinet un “PENAL”
Despre Traian Berbeceanu presa a scris pagini întregi. Era şef la Brigada de Combatere a ...